Till salu inom: ”

skeppshult soft äldre damcykel utan växlar säljes

Tidigare annonser till salu

Dottern (13 år) är intresserad av en fullstor (28 tum) damcykel med "u-ram" i bra kvalitet, liknande t ex Monark Karin eller Skeppshult Natur. Helst Svart eller mörkblå, men andra färger kan vara av intresse. Hon har heller inte obegränsat med pengar till detta, så inga fantasipriser. Så är du intresserad av att sälja din cykel till vettigt pris, så skicka ett mail, innehållande vad du har och viket pris du tänkt dig. Dock har vi som krav att du kan presentera ett originalkvitto som lämnas över vid köpet, samt är villig att legitimera dig (vi skriver upp ref.nr från t ex körkort, ej personnummer) Pendlar dagligen i Norra Skåne, så allt i områdena kring Helsingborg-Klippan-Perstorp-Tyringe-Hässleholm-Örkelljunga-Östra Ljungby-Åstorp är intressant. Kontant betalning.
Flaggskeppet bland damcyklar! "Världens" skönaste och stabilaste cykel. Detta är en riktigt klassiker som är av högsta kvalité. En cykel som förmodligen håller livet ut. Formgiven av Björn Dahlström. - Stålram 53cm (höghållfast stål) - Däck: 28" 60-622 Big Apple (balongdäck) - 5 växlar (vrid) - Dubbelpackethållare - Broms fram: navbroms - Broms bak: fotbroms - Belysning: navdynamo LED/Diod - Lås: Basta/Abus - Styrstam: Ställbar Cykeln är i nyskick och använd ca. 10-12ggr. Nypris: ca. 9 500:- (Köpt i Höllvikens cykelaffär) Priset är fast. Ingen prutning! Finns i Ljughusen/Höllviken.
skeppshulten är 8 växlad 28"ej ny men sparsamt använd och i bra skick nypris på en sån är runt 10000kr.Mitt pris är 2500kr.goggla på en för jag har ingen bild den är silverfärgad.Äldre damcykel ifullt fungerande skick inga växlar.