Till salu inom: ”

silikon docka amerikansk real doll skyltdocka säljes

Tidigare annonser till salu

Perfekta julklappar. Jättefin Baby So Real docka med ett extra ombyte. 150:- Hink med Lego Quatro (större än duplo) medföljer även lite duplobitar som passar ihop med quatrobitarna. 50:- Geomag magneter. En komplett kartong med med massa delar och en magnetplatta att bygga på 120:- En komplett plastlåda med massa delar + många delar från 2 olika andra paket som du får på köpet. 140:-
Finns några större APPLE DOLLS ca 25 cm höga kvar. De är nya och i box. Fina julklappar. De är ej i porslin. Kan röra ben och armar,men ej böjbara ben eller armar men kan sätta dom. Mkt fint gjorda samt stiger i värde. Mkt omtyckta. Här visar jag upp 3 olika,men finns ev några fler.Säljes per styck.Ska de skickas går frakt på runt 65 kr. Finns andra dockor också. Ring för info.
iPad Keyboard Dock kombinerar en dockningsstation för laddning av iPad med ett fullstort tangentbord som har särskilda knappar som aktiverar iPads funktioner. Dockan har en 30-stiftskontakt på baksidan, vilket gör att du kan ansluta den till ett eluttag med hjälp av USB-nätadaptern, synkronisera med din dator, och använda tillbehör som iPad Camera Connection Kit. För dig med senare versioner av iPad / iPhone kan du köpa till Lightning to 30-pin Adapter för att kunna koppla in till tangentbord. Hämtas vid Hötorget dagtid eller vid Brommaplan under kvällar och helger. Tangentbordet är amerikanskt, men det går enkelt att ställa in så att tre tangenter används för svenska tecken. Sällan använt och i gott skick.
Nu säljer min dotter sin älskade lilla Maya, då hon inte känner att hon har tid för den längre. Maya är en real born docka som är som en riktig bebis. Hon blundar och kan ej titta. Tillbehör som följer med är kläderna hon har på sig, en rosa overall, mössa o vantar,Ett grönt klädesätt som byxa,body och one piece med en mysig filt oxå. Snuttefilt, två nappar med magneter och två blöjor. Min dotter ser gärna att den kommer till en ny familjemedlem som kommer älska henne lika mycket som hon gjort.
Silikon Docka Amerikansk REAL DOLL Modell Skyltdocka