Till salu inom: ”

signerad malmö ff fotboll säljes

Tidigare annonser till salu

Brutus Östlings bokf Symposion. 1 uppl. 2011. 509 s. Inbunden. Kartonnage. 24,5 x17,5cm. 1244 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. I Spela fotboll bondjävlar! berättas historien om våra stora fotbollsklubbar och deras betydelse för sina hemstäder. Vad är det egentligen för skillnad mellan Malmö FF, Helsingborgs IF och Landskrona BoIS i Skåne och mellan IFK Göteborg, GAIS och Örgryte IS i Göteborg? Och vad har Mjällby AIF och Östers IF för speciella egenheter? Hur har klubbarna fått sina karaktärer? Genom ett infallsrikt och ovanligt källmaterial skildras fotbollen i Helsingborg, Lands krona, Malmö, Listerlandet, Växjö och Göteborg på ett helt nytt sätt. Vilka klubbar är de största riva lerna? Var betyder fotbollen allra mest? Vilken klubb är folkligast? Vilken klubb är mest skånsk? Är Göteborg fotbollens huvudstad? Spela fotboll bondjävlar! ger svaren och avslutas med en analys av tillståndet inom dagens svenska klubbfotboll. .
Signerad Malmö FF fotboll
Jag vann bollen sommaren 2012 i en jongleringstävling med Malmöspelare. Den har bara legat hemma inte använd någon gång. Det är autografer från bl.a: Rikardinho, MFF Miiko Albornoz, MFF Erik Friberg, MFF Jiloan Hamad, MFF Pontus Jansson, MFF Högsta bud vinner!
Hej! Mitt namn är Moa Bruke, och jag var med i en tävling där priset var en signerad fotboll av Malmö FF. Jag vann, men är inte särskilt intresserad av fotboll så då säljer jag den. Den är helt ny och fin :) Om ni vill vara helt säkra på att jag vann den kan ni kontakta gymnasieskolan jag vann den på: Nova Academy, plats: Simrishamn (Skåne).
Du kan bli en av 30 ägare till MFF originalbilder. Nu talar vi exklusivitet. Bilden är framtagen från originalnegativet och är ett original i sig signerad av MFF-hjälten på bild. Under jubileumsåret 2010 har 10 bilder producerats i en serie av max 30 bilder. Bilderna är numrerade och med varje tavla följer ett garantibevis. Du kan alltså nu bli ägare till ett oförglömligt och exklusivt minne i MFFs mer än 100-åriga historia. TORE CERVIN Bilden av Tore Cervin i snödrivorna på Malmö stadion en kväll i mars 1979 är för evigt fastetsad hos varenda sann Malmö FF-vän. Det var bilden av en sann måltjuv som kablades ut över hela världen och som banade hela vägen till Malmö FF:s sensationella finalplats i Europacupen. Tore Cervin började spela fotboll på allvar först i 20-årsåldern och blev snabbt en Malmöhjälte, en glädjespridare, en vitamininjektion och en ständig målskytt. Och inte minst mannen som skapade en av de mest magiska bilderna genom tiderna. Denna tavla är numrerad 15/30 i serien. Nypris vid 100-årsjubiléet av MFF 2010 - 4000:- Pris idag - högstbjudande