Till salu inom: ”

sibirian husky alaskan malamute blandning säljes

Tidigare annonser till salu

Namn: Charlie. Ålder: 4 månader (Född: Jan/07/2011). Kön: Tik. Ras: Collie Blandning/Alaskan Husky. Behöver: Kärlek, Träning och Mycket stimulans. Foder: Torrfoder m. blötläggning, Doggy Junior, funkar utmärkt! Veterinären säger: Hon är vaccinerad 1ggr, chippad, avmaskad 1ggr. Är utan anmärkning. Hon existerar i Jordbruksverket. Aktuellt just nu: Hon bor i en lägenhetsvilla i Tällberg, med en Husse & Matte, en hundkompis på 1 år. Hon är tidigare van vid katten och andra hundar. Hon är bil van, hon har fått följa med överallt. Nästan rumsren. Sover i bur om nätterna. Går okej i koppel. Söker: En familj på livstid, som har tid och förståelse med rasens/hennes behov. Någon som styr med fast hand utan att vara hårdhänt. Vid köp (Valp): Nyklippta klor. Utvilad. Mätt och Glad. Medföljer: Hundmatskålar. Valp Schampoo. Foder. Hennes Favorit leksak. Lite papper intyg och sådant. Ni får mer än gärna ringa/sms/melja för mer info. Ringer ni får ni prata med husse. Meljar ni får ni prata med matte. Och ni får komma och titta om ni vill, matte är alltid hemma.
Jag söker ett nytt hem åt min sex-åriga Siberian husky/Alaskan malamute korsning. Du som är intresserad har; hundvana, gott om tid, gott om plats och inga småbarn i familjen. Han är vaccinerad, försäkrad och en otroligt fin hund. Inte kastrerad. Han säljes på grund av tidsbrist. Skicka ett mail till mig eller hör av dig och berätta vem du är, hur du bor, erfarenhet av hund osv. osv.
Underbara blandras valpar letar efter eget hem. Sibirian husky / alaskan malamute / bordercollie blandning. 2 tikar och 2 hanar. Födda 24 Augusti och är leveransklara den 19 Oktober.Valparna är uppväxta i vanlig hemmiljö och är vana vid barn, katter och andra hundar. Sociala och glada valpar som är nyfikna på livet! Regelbundet avmaskade och kommer att vara vaccinerade, chippade samt besiktade vid leverans. Säljer ej på avbetalning och lämnar ej ut på foder. 5000 kr/valp. Fler bilder på valparna finns att få. Välkomna att höra av er!
Hej! Efter mycket om och men har jag tyvärr kommit fram till att jag måste göra mig av med min pärla pga tidsbrist. Hon heter Aquila och är 3,5 år (född 2011-07-27). Hon är en blandning mellan Siberian husky och Alaskan malamute. Hon är väldigt tillgiven och älskar att vara ute. Letar efter ett hem (gärna på landet men det är inget krav) där hon kan få det hon behöver. Ett krav är däremot att man har erfarenhet av rasen och har haft hund tidigare då detta är en väldigt krävande ras. Aquila är väldigt lättlärd och har ett stabilt psyke men behöver mer motion och stimulans än vad jag kan ge henne. Finns det någon där ute och letar efter en underbar vän får ni gärna kontakta mig. Oseriösa köpare får gärna scrolla vidare då jag är mycket noga med att hon kommer till rätt hem. Priset kan också diskuteras då det viktigaste är att hon får det bra! Kontakt via mail tack! / Michelle