Till salu inom: ”

shabby chic garderob säljes

Tidigare annonser till salu

Bokhylla i antik stil som är nymålad i shabbychic. Bredd 87 Höjd 1,95 Djup 33. Mkt fin med några spårfrästa detaljer. Kan användas som bokhylla då med ett fast hyllplan långt ner på hyllan samt ytterliggare 3 löstagbara hyllplan. Du kan även få den som en garderob till hall då med d fasta hyllplanet längst ner, krokar att hänga jackor & dyl på på insidan i skåpet. Bilder kommer inom kort. Maila ditt telnr så skickar jag över bild via sms om du inte kan vänta :)
Ett gammalt häftigt 2-skåp, snyggt slitet med fin patina från 60-Talet. Det finns hjul under skåpet så att det blir lätt att flytta. Skåpet är i bra skick! Perfekt som garderob eller liknande. Rymligt med krokar och hyllplan inuti. Färg: Grå Du kan måla om det i din smak & stil om Du vill. Mått: Höjd: 200 cm Bredd: 78 cm Djup: 55 cm. Det finns ett flertal kvar! Mobil:070-4136135 AVHÄMTNING I EKSJÖ!!!
Jättefint och charmigt skåp eller garderob med oval gammal spegel. Inköpt på butiken Hemtrevligt på Upplandsgatan för ca 2 år sedan. Vår dotter har haft den som garderob i sitt rum så idag är det en klädstång i skåpet. Det finns även en låda med ett gammalt beslag. Skåpet passar även i en hall eller som handduks-/lakanskåp. höjd 180 cm bredd 70 cm djup 44 Vi köpte skåpet för 6500:- men säljer det nu för 3500:-
Nu har du en gyllene chans att själv prägla ditt hem med en underbar djurmöbel. du berättar själv vad just DU vill ha för typ av säng,garderob,matbar eller likvärdigt och vi hjälps åt att ta fram ett förslag som kan tänkas passa. Robust,nätt och romantiskt,shabby chic eller nått som smälter in med övriga möbler,du väljer fritt! Handgjort av snickare. Ingen mass produktion. du blir helt ensam om djur möbeln. fr 700:- Priset sätts beroende på önskemål. Sängen på bild till salu för 4500:- mått på bädd delen är 63*77.
Två st charmiga garderober/barngarderober i trä. Med lite fix blir de jättefina i barnrummet. Lite shabby chic - känsla. H: 136 cm B: 74,5 cm D: 52 cm IKEA. Vitmålade. Behöver målas om. Den ena har en sida omålad och ett märke i träet uppe i vänstra hörnet - se bild. Den har ett hyllplan och en klädstång. Den andra har endast klädstång. I den finns ett litet skruvhål på höger sida. 200 kr styck, 300 för båda. Endast avhämtning.