Till salu inom: ”

sexiga annonser säljes

Tidigare annonser till salu

Kan man vara ärlig i ett sunt förhållande? Sam, Coles och Thea träffas på college i New York i början av 90-talet och det hela utvecklas till en spännande men farlig kärlekstriangel, som till sist slutar i en mindre katastrof. Tio år senare träffas de igen av en slump, och upptäcker att en hel del av de gamla känslorna finns kvar. Trots att Thea är lyckligt gift och Coles har ett förhållande sedan år tillbaka. Sam är fortfarande singel och det innebär en farlig frestelse för Coles. En sexig och romantisk komedi om förnuftets kamp mot lust och åtrå.
Jordan är den nya killen på surftokiga Laguna Beach high school. Efter att han dissats av skolans tuffing Tyler, undviker de flesta Jordan, och han blir inte medbjuden på fjärdeårs-studenternas Spring Break-resa till Costa Rica. Jordan ger inte upp, han tar istället med sig skolans nördar och åker till Costa Rica - oinbjudna och en vecka för tidiga möts de av höga vågor och sexiga kvinnor. För att ha en chans bland vågorna mot Tyler och hans gäng värvar de en avdankad surfingstjärna men innan de kan visa vad de går för måste Jordan och hans gäng undvika de sexgalna värdinnorna och en parningssugen apa, dessutom måste en av dem bli av med oskulden...
Richters. 1987. 357 s. Inbunden. Klotband. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick förutom några små revor och märken. "De två märkliga och oförglömliga systrarna Julie och Jane - den ena bestsellerförfattarinna och den andra firad teveskådespelerska - lever i ständig duell med varandra. Efter många års separation sammanstrålar deras vägar, som fylls av ett otroligt hat och en mycket väl bevarad hemlighet." "En kvick och sexig roman om det vackra folket i Kaliforniens drömfabrik - en roman med en fängslande och överraskande intrig i bästa Jackie Collins-stil!".
Doften för män med Jean Paul Gaultier.Jean Paul Gaultier befriar män från avtal med en klassisk doft, både kraftfull och sensuell.En fräsch, sexig doft som kombinerar virilitet och känslighet.Fräscha inslag av lavendel, mint och bergamott blandas här med mörka toner av kummin, kardemumma och apelsinblomma. I hjärtat finns den varma och mjuka vaniljen vars dominans tydligt syns bland resten av aromerna. Le Male är maskulin, modern, självsäker, magnetisk och otroligt förförande! Stämmer något av dessa personligheter på dig, är detta ett självklart val för dig.255:-
1989. Actionkomedi. Barntillåten. Längd 1.30. Nyskick. Glöm ödmjukhet i trafiken och fair play! I det här bilracet finns inga stoppskyltar, ingen bromsvätska ? och framför allt inga regler. På startlinjen varvar de häftigaste superåken loss, med de värsta förarna bakom ratten. Som Fete Charlie, som behöver en hel flygplats för att kunna parkera. Eller som sexiga Miss BMW, vars kurvor orsakat fler olyckor än en seriekrock på Autobahn. Först runt USA vinner, om inte snuten hinner före. Så håll dig inne! Och lås dörren! USA har just förklarats som katastrofområde!