Till salu inom: ”

sex träff stockholm säljes

Logoped
F
Stockholm

Tidigare annonser till salu

Efter ett beväpnat rånförsök mot deras hem, gör det unga paret (KURT RUSSEL och MADELINE STOWE) det alla skulle göra - de ringer polisen. De träffar Los Angeles-polis Pete Davis (RAY LIOTTA) och blir genast lugnade av hans varma och känslosamma attityd. Han gör parets säkerhet till sin personliga uppgift, och börjar personligen att patrullera omkring deras hus. Men hans vänskap utvecklas med tiden till en förvriden fixering, och Davis tränger sig allt längre in i deras liv. Kastad in i en mardröm där beskyddaren blir till hotet, måste paret försöka fly från det säkerhetsnät som har blivit deras värsta fiende.
Det är värmerekord i Stockholm sommaren 1975. På dagarna packar Juan frukt i Årstahallarna med sin bror, som han också bor med. På kvällen börjar hans andra pass som städare på en hamburgerrestaurang. Om 7 dagar kommer hans fru till Stockholm och då måste allt vara perfekt. Bristen på sömn och den tryckande hettan gör ensamheten ännu tydligare. En tidig morgon är hans plats vid busshållplatsen tagen av en vacker kvinna, Juli. Efter ett par slumpartade möten blir de nattliga träffarna med Juli det viktigaste i Juans liv. Om gud vill blir fantasin verklighet...
Krönikan är de första 10 avsnitten av den fantastiska danska TV-succén som setts av över 1 miljon svenskar på TV. Vi följer 4 ungdomars liv från 1949 till 1957. De är fulla av hopp och framtidstro i efterkrigstiden, men samtidigt också i konflikt med sina familjer och varandra. Ida reser till Köpenhamn för att studera och träffar direktörssonen Erik, som förälskar sig i henne. Palle, hennes gode vän och granne är förtjust i Eriks rebelliska syster Sös som själv är mer upptagen med att chockera sina föräldrar. Deras liv och prövningar är kärnan i denna mycket omtyckta serie.
Alexander är en berömd författare som är väldig sjuk och endast har några dagar kvar att leva. Han förbereder sitt avsked med att iordningsställa sitt barndomshem vid havet. Han hittar ett brev från Anna, hans sedan länge döda hustru och förstår hur mycket hon älskade honom. En kärlek som han då tog för given. I ett regntungt Thessaloniki träffar Alexander en liten albansk pojke som han försöker återförena med pojkens mormor i Albanien. På deras mystiska resa utvecklas en rörande vänskap dem emellan. Då och nu vävs samman och minnen blir verklighet.