Till salu inom: ”

schabradorer uppfödare sverige säljes

Tidigare annonser till salu

För andra året i rad toppar vi Affärsvärldens tillväxtlista som utses bland Sveriges alla företag. Med en genomsnittlig årlig tillväxt på 120 procent de senaste 6 åren är vi ledande i landet. Vi söker nu en privatrådgivare med världens säljdriv! Du kommer att besöka utvalda kunder och hjälpa dem att fatta beslut kring olika medielösningar till hemmet. Du ska ge råd och presentera de olika tjänster och produkter som vi erbjuder och hjälpa kunden att välja den lösning som är bäst anpassad för dess önskemål och livssituation.Är du rätt person erbjuder vi dig en gratis affärsutbildning i Stockholm där vi lär dig allt du behöver veta om försäljning. Vi söker dig som brinner för försäljning i själ och hjärta. Du är mogen, förtroendeingivande med en säljande personlighet. Du får gärna ha en ekonomisk bakgrund och tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav. Arbetet är en deltidstjänst med stor frihet och kräver också mycket eget ansvar.Ansök redan idag!
Essets Lipton är siste ungen i kullen som söker ny snäll matte/husse. Han är en renrasig lejonhuvad kanin född 26 juni. Kan säljas med härstamningsbevis eller stamtavla och ringmärkning (100 kr tillkommer då). Leveransklar 17 augusti. Mamma Nejlika 92 poäng och pappan Gibzon 93,5 p. Föräldrarna har fint temperament, är snälla och sociala. Färgen heter madagaskar. Kaninungen kostar 400 kr. Om du vill tinga kaninen innan avhämtning vill jag att du betalar 100 kr i handpenning. Ungarna blir bettfels kontrollerade och övergångsfoder får du med samt skötselråd. Jag är registrerad uppfödare och är medlem i Sveriges kaninavelsförening. För att se bilder på föräldrarna eller andra kaniner till salu: www.essetskaniner.n.nu Har även en 10 mån gammal kastrerad hane i samma färg "Elvis" till salu. Han kan inte bo med en hona förrän tidigast 7-8 september.
Dessa små rara renrasiga lejonhuvade dvärgvädursungar är födda 30/10. Färgen heter zobelsiames blå. De är leveransklara från 8/12. Kan säljas med härstamningsbevis eller stamtavla och ringmärkning (100 kr tillkommer då). Föräldrarna har fint temperament, är snälla och sociala. Kommer ev. ha en kull till med 3 likadana ungar inom kort till salu. Kaninungarna kostar 400 kr/st. Om du vill tinga en kanin innan avhämtning vill jag att du betalar 100 kr i handpenning. Ungarna blir bettfels kontrollerade och övergångsfoder får du med. Från vänster i bild: Pontus hane, Pepsi hona (tingad) och Peppe hane. Jag har även två andra kullar just nu med leveransklara lejonhuvade kaniner i färgerna zobel brun och zobel blå. Kika in på hemsidan för bilder och mer info. Jag är registrerad uppfödare och är medlem i Sveriges kaninavelsförening. För att se bilder på föräldrarna eller andra kaniner till salu: www.essetskaniner.n.nu Vi finns i Bålsta.
Har två helt renrasiga Dvärgvädurar som jag säljer. Säljes till varaktiga, djurvänliga nya ägare. *Panoz (till höger) är viltgrå och född 19/4-13. Han har stamtavla och är utställd på 94 p i A-klass. Fin stam bakom sig! Han är en jättetrevlig lättsam kille som alla som kommer hit fastnar för! Snäll att hantera. 350 kr inkl stamtavla och övergångsfoder. Bor utomhus! Säljes helst till kel. *Uniq (till vänster) är en viltgrå rödförstärkt hane född 20/9-13. Snäll och trevlig att hantera men säljs till kaninvan person. 350 kr. Garanti mot bettfel medföljer samt övergångsfoder och härstamningsbevis. Bor inomhus! Kaniner lever 7-10 år (minst) och är ett trevligt och personligt djur som man kan ha mycket roligt med, bland annat hoppträna/tävla, träna trick eller bara vara ett trevligt sällskap! Jag är uppfödare till dessa kaniner och är medlem i Sveriges kaninavelföreningars riksförbund och har registrerat uppfödarnummer.
Dessa två kaninhonor är från olika kullar och trivs bra tillsammans om man vill ha två! Till vänster är Mynta som är en lejonhuvad dvärgvädur (chinchilla) och till höger Nala, lejonhuvad kanin (zobel blå). De kan säljas tillsammans eller var och en för sig. De är födda i början på september. De bor inne nu och bör göra det den här vintern. Till Nala kan man få stamtavla med om man vill för (100 :-/extra). Båda kaninerna är friska och har fint temperament. Kaninungarna kostar 250 kr/st. Om du vill tinga en kanin innan avhämtning vill jag att du betalar 100 kr i handpenning. Ungarna blir bettfels kontrollerade och övergångsfoder får du med samt härstamningsbevis. Det finns fler kaninungar till salu, en lejonhuvad dvärgvädurshane i färgen zobelsiames blå och en lejonhuvad hane i färgen zobel blå. Jag är registerad uppfödare och är medlem i Sveriges kaninavelsförening. Välkommen att besöka min hemsida: www.essetskaniner.n.nu