Till salu inom: ”

scampi säljes

Tidigare annonser till salu

med Jernberg, Ann-Christine och Hoff, Moa. Scampi 2003. Inbunden opag sid. MYCKET GOTT SKICK. Gallrad biblioteksbok (Bibliotekets bindning, stämplar, etc.) Ett par hundöron. Kanske har ni också någon släkting som inte längre hänger riktigt med alla dagar och i alla stunder, som inte minns, som agerar konstigt, säger underliga saker, inte hittar rätt ord, eller som kanske inte alltid känner igen vare sig barn eller barnbarn. Valle, mormor och Vaniljsåsen är en fin tröste- och förklaringsbok om hur det är att vara liten när någon man älskar blir gammal och sjuk.
H. F. Ullmann. 2007. 192 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Det italienska köket är mycket nyttigt, smakrikt och något som varje kock - erfaren eller inte - klarar av. De elva italienska mästerkockarna i den här boken har sammanställt ett verkligt spännande urval av regionala recept och personliga skapelser: en utsökt lasagne, uppiffad med rucola, eller spaghetti med pinfärska scampi, laxforell i apelsinsås, aromatiskt lamm, som man gör det i Abruzzi eller de goda tryffelrätterna från Marche. Här kommer varje region i Italien till sin rätt, och det med det bästa som det lokala köket har att erbjuda. De detaljerade beskrivningarna, steg för steg, gör att även komplicerade recept lyckas utan problem.
H. F. Ullmann. 2006/2007. 191 s. Inbunden. 29x23cm. 1250 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Det italienska köket är mycket nyttigt, smakrikt och något som varje kock - erfaren eller inte - klarar av. De elva italienska mästerkockarna i den här boken har sammanställt ett verkligt spännande urval av regionala recept och personliga skapelser: en utsökt lasagne, uppiffad med rucola, eller spaghetti med pinfärska scampi, laxforell i apelsinsås, aromatiskt lamm, som man gör det i Abruzzi eller de goda tryffelrätterna från Marche. Här kommer varje region i Italien till sin rätt, och det med det bästa som det lokala köket har att erbjuda. De detaljerade beskrivningarna, steg för steg, gör att även komplicerade recept lyckas utan problem.
Det italienska köket är mycket nyttigt, smakrikt och något som varje kock - erfaren eller inte - klarar av. De elva italienska mästerkockarna i den här boken har sammanställt ett verkligt spännande urval av regionala recept och personliga skapelser: en utsökt lasagne, uppiffad med rucola, eller spaghetti med pinfärska scampi, laxforell i apelsinsås, aromatiskt lamm, som man gör det i Abruzzi eller de goda tryffelrätterna från Marche. Här kommer varje region i Italien till sin rätt, och det med det bästa som det lokala köket har att erbjuda. De detaljerade beskrivningarna, steg för steg, gör att även komplicerade recept lyckas utan problem.H. F. Ullmann. 2006.Inbunden.191 sidor.Skyddsomslag.Rikt fotoillustrerad i färg.Format 29x23cm.Vikt1250 gram.Språck:Svenska.Namteck.neutr. Nära nyskick.Paket via Schenker 65 kronor.(Sverige).
Vi hyr ut vår fina Albin Scampi. Båten är utrustad för 5 personer. Utrustning: Plotter Sjökort Gasolspis m ugn Värmare Motor Yanmar 18hk (-95) mm. Pris v26 5500kr v27-v32 8000kr v.33-39 5500kr Från v35 och framåt kan båten hyras under veckoslut fredag-söndag 3000kr Båten ligger på Orust, Kungsviken Nautisk kompetens krävs Uthyres söndag till söndag