Till salu inom: ”

sail racing limited pole down parka carbon säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 50 (M), herr Hej! Säljer nu min Sail Racing - Pole Down Parka i storlek Medium som knappt är använd. Färgen tror jag heter "Aluminium Grey". Jackan är inköpt hos Sea Life på Sturegatan i Stockholm i Mars 2012. Därför har jackan endast används ett FÅTAL gånger under 2013. Sea Life och Sail Racing lämnar tre års produktgaranti, vilket medför att drygt två år av denna garanti kvarstår. Jackan är i nyskick och säljes enligt princip "först till kvarn". Vänligen kontakta via SMS eller e-mail. Jag blir notifierad om båda omedelbart. Mvh Johan: 0704 - 54 02 65 3 100:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Sail Racing Pole Down Parka herr storlek xl. Ny och helt oanvänd med lapparna kvar. Självklart original. Pris = 4000kr (nypris 7000kr) Hämtning på plats prioriteras i första hand. Vill främst sälja men kan ev bytas mot smartphone som tex Iphone 5/5s, samsung S4, Sony Xperia Z1 mfl. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 50 (M), herr Sail Racing Pole Down Parka är en riktigt användbar parkas i ett snyggt och sportigt utförande med 2 lagers Gore-Tex. Jackan har bra andningsförmåga och är dessutom tillverkad i ett slistarkt material vilket gör att den är som gjord för en aktiv livsstil. Fylld med 90/10 gåsdun kommer den definitivt att hålla dig varm under de kallaste dagarna på året. För bästa isolering är även ärmavsluten förstärkta med elastiska muddar för att hålla dig varm. Förra årets modell, aldrig använd. Kvitto och 1 års garanti kvar. Nypris: 7000 kr
Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Hej säljer min sail racing pole down parka för att jag har en canada goose och en parajumper. Jackan är en limited edition dvs att väldigt få i denna oranga färgen har tillverkats. butiks pris: 7000kr mitt pris: 3000kr ny skick, inget fel på jackan. Nästan som ny Storlek medium, kan även passa en person som har large. Är inte desperat att bli av med jackan så slös inte min tid med att komma med skam bud. Har du inte cash så hör inte av dig. För 3000kr får du en skit everest jacka på stadium. Är priset för högt så kan du köpa en jacka på H&M istället. Finns billiga jackor där. Kram.
Jackor & Ytterplagg, stl. 58 (XL), herr Säljer en helt ny Sail Racing Pole Down Parka. Jag fick jackan i present, men säljer den då det inte är den typen av jacka jag använder till vardags. Det är storlek XXL, men skulle snarare säga att det är XL. Jackan är en limited edition dvs att väldigt få i denna färgen har tillverkats. Jag kan även skicka jackan, men då står köparen för diverse fraktkostnader. I butik kostar den 6999 kr, jag säljer den för 3500:-.