Till salu inom: ”

ryggsäck salomon revo light ny oanvänd säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! jag säljer en oanvänd nitro bräda pga jag vann den och jag har redan en bräda. mer info om brädan: http://nitrosnbrds.com/board/pro-series-gross-out-kooleyJag har också en begagnad Salomon Patriot bindning i stl M.Bindningen är använd i ca:2 månader men är nästan i ny skick! Jag har även en Dakine boardbag som passar för brädor upp till ca: 157cm. Boardbagen är ganska rymlig och man får lätt plats med en bräda, boots och hjälm i den. Nypris på brädan är ca: 3200:- Mitt pris 2000:-Nypris på bindningen är ca: 1700:- Mitt pris 800:- Nypris på boardbagen är ca: 500:- Mitt pris 200:-Eller allt för 2500:-
Haglöfs rygssäck Project L, oanvänd. Nypris 950 kr, säljs för 500. "Haglöfs Project L är en dagsryggsäck stor nog för att rymma laptopen, kontorsprylarna, lunchlådan och gymkläderna. Det stora facket har en vadderad laptopficka som rymmer upp till 15" och en särskild ficka för A4-dokument. - Två större fack med vadderad laptopficka, tvåvägs dragkedja - Dragkedjeförsedda sidofickor - Invändig organizer - Fäste för cykellyse - Ficka för A4-dokument - Bärhandtag - Avtagbart - Kompressionsremmar på - Reflex - Volym: 32 liter - Vikt: 1,2 kg Material: 630HD Oxford Polyamid med vattenavvisande PU-beläggning" Finns i Aspudden. Om annonsen finns kvar så finns ryggsäcken kvar.
Hej Snowboardskor / boots Salomon Dialogue Light till salu. Skorna är nyinköpta och helt oanvända i orginalkartong. Storleken är EU 46 1/3. Rekommenderat utpris på dessa är drygt 2000 SEK. Jag säljer dem billigt trots att de är helt nya p.g.a. att jag vill bli av med dem snabbt. Om du är intresserad, maila mig ditt telefonnummer så ringer jag upp dig så bestämmer vi en dag och en tid för möte. Skorna finns i Vasastan nära Norrtull! Priset ligger på 1200 SEK
Säljer min Salomon Revo 45 litersäck med Airvent System. Har använts på en långvandring, och är i mycket gott skick. Enda anledningen till att jag säljer den är för att den i ryggen är något för lång för mig. Storlek L. Burit ca 10 kg i den varenda dag i 1,5 månad. Väldigt bekväm. Plats för 3 liter vätskesystem. Ytterficka med vattentät dragkedja. Finns även dragkedja i sidan av säcken som gör det lätt att komma åt saker i hela ryggsäcken. 2 sidofickor. Vadderade bärremmar och midjebälte. Enkel men funktionell. Vikt i gram ca 1300. För mer info se Salomons hemsida: http://www.salomon.com/se/segment/hiking-backpacks.html Säljes för 800 kr. NyprisSalomons hemsida 1500 kr. Finnes norr om Stockholm.
Säljer Salomon Revo 45 L med Airvent System. Knappt använd och är i mycket gott skick. Väldigt bekväm. Plats för 3 liter vätskesystem. Ytterficka med vattentät dragkedja. Finns även dragkedja i sidan av säcken som gör det lätt att komma åt saker i hela ryggsäcken. 2 sidofickor. Vadderade bärremmar och midjebälte. Enkel men funktionell. Vikt i gram ca 1300. För mer info se Salomons hemsida: http://www.salomon.com/se/segment/hiking-backpacks.html NyprisSalomons hemsida 1500 kr Finnes 15 min från Borås. (Sandsjön) Endast hämtning.