Till salu inom: ”

runt bord shabby chic säljes

Tidigare annonser till salu

Bordet är gott skick. shabby chic. Mått Höjd:77cm diameter:88cm Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Runt stabilt furubord i bra skick. Mått 105 cm i diameter och 74 cm högt. Ett par små märken på själva skivan. Går att slipa ner om man vill det, eller måla om till lite shabby chic stil. Något jag hade för avsikt att göra själv men nu ska jag flytta och bordet får inte plats i det nya hemmet. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Mejla gärna... men om du vill ringa, ring på em/kväll då jag jobbar natt.
ett runt fint vitmålat bord med svarvat utsnidat ben och fot. 78 cm i diameter, 59,5 cm högt. 800 kr. två fina sängbord pottskåp i trä med fina beslag. ett hyllplan inuti. även vitmålade inuti. 58 cm högt, 42 cm brett, 34 cm djupt. 1000 kr för båda. en stor tallrikshylla vitmålad i trä. 75 cm långt, 47 cm högt, 11 cm djupt. 500 kr. jag har även fler annonser ute på blocket. sök på shabby chic. fler bilder skickas till den som vill.
Hej! Säljer ett fint och praktiskt köksbord. Dubbla klaffar. Med båda utfällda ryms lätt 8 personer runt bordet. h: 71cm br: 75cm l: 60-180cm En del märken i det vita på stolar och bord efter normalt slitage, även om vissa kallar det "shabbychic" ;) Jag har däremot slipat och oljat bordsskivan för bordets nästa ägare, så den är jättefin. Jag nås snabbast via telefon. Väl mött!
Säljer vårt fina bord med 4 stolar. Snygga gröna manchesterdynor i original som är välbevarade, inga fläckar, inget slitet. De här möblerna skulle också bli otroligt fina för den som vill måla om dem! Två iläggsskivor på 50 cm styck. På bilden är det en i, utan någon skiva blir bordet runt med 105 cm i diameter. Höjd på bordet är 75 cm vid intresse säljer vi även mattan för 85kr Pris: 700 kronor Svarar snabbt på både sms & mail!