Till salu inom: ”

rund väska vintage midjeväska axelremsväska skinn kossor säljes

Tidigare annonser till salu

Har rensat ut väskor som jag inte använder. "Vintage" - ryggsäck, Axelremsväska i samma stil båda i läder. Prisidé 500 kr för båda. Timbuk2 - dataväska, använd 1-2 ggr, svart. Prisidé 500 kr Mulberry Alexa, orginal, med dustbag och garanti-intyg, så gott som ny, endast använd ett par gånger. Ljust läder. Prisidé 1700 kr Mulberry Roxanne, orginal, (tror jag den heter, köpt begangnad), med dustbag och garanti-intyg. Chokladfärgad. Prisidé 1500 kr Brun axelremsväska. Prisidé 300 kr Fler bilder finns - hör av dig
Pliserad och rynkad axelbag från Zara i skinimitation med detalj i silver på handtaget. Rund i formen och mycket användbar med flera fack på insidan. Ovanlig väska som tog slut mycket fort i butik. 300:- Axelväska i skinnimitation med struktur från Urbanoutfitters, rymlig och användbar, kan bäras på armen men en axelrem följer med. Använd endast ett fåtal gånger. 200:- Grön och brunrandig axelväska i skinimitation från Zara. Stor och rymlig med ställbar botten för att utöka utrymmet. Axelrem medföljer. 300:- Axelremsväska från Hm. 50 :- Kan eventuellt gå ner i pris vid en snabb och smidig affär. Paketpris 650:- Hämtas i Vasastan.
Den gula väskan; Är av plast. Väskan har axelrem och handtag. Roligt motiv runt om väskan. Ett stort och ett lite mindre fack. Ser ut som en portfölj i utförandet. Mycket fint skick. Det saknas en liten detalj vid ena låset, men har inte med funktionen att göra. Finns i Mölndal. Hämtas på plats och betalas med jämna pengar vid hämtningstillfället. Kan ev skickas och då betalar köparen fraktkostnaden. Betalning vid överenskommelsen. Den blå väskan; Axelremsväska. Ett stort fack och mängder med mindre, alla med dragkedja som fungerar. Framsidan är av någon slags gummi. Mycket fint skick, som ny. Finns i Mölndal. Hämtas på plats och betalas med jämna pengar vid hämtningstillfället. Kan ev skickas, och då betalar köparen fraktkostnaden. Betalning vid överenskommelsen. Priset avser per styck.