Till salu inom: ”

roddmaskin concept säljes

Tidigare annonser till salu

En robust roddmaskin, med rejält inbyggt motstånd sökes. Ett typiskt märke är en "Concept II"-maskin. Men även övriga roddmaskiner som erbjuda ett tufft motstånd är intressanta (upp till 8-900kCal/h). Ett typiskt kännetecken för en enklare rodd-maskin är att "handtaget" är sammankopplat med maskinen via ett textilband istället för en kedja, dvs en sådan jag inte vill ha. För rätt maskin och pris kan jag tänka mig att åka en bit för. Har egen bil för transport. Vill helst att ni svarar via mail, med så mycket fakta ni har om roddmaskinen samt ert begärda pris (svar med överpriser beaktas ej) och adress där maskinen befinner sig.
Rejäl och robust roddmaskin ifrån tävlingsledande concept säljes. Om du letar efter en riktigt bra begagnad roddmaskin till bra pris så är det här rätt maskin för dig. Ny pris ca 15 000 kr (OBS ingen plastleksak som många andra på marknaden) Concept 2 roddmaskiner är det som används vid alla större tävlingar inom rodd så som SM mm. Displayen saknas men går att köpa till löst ifrån concept Pris Bud. Ring eller maila för mer info.
Concept 2 modell D (2013) med PM3-dator. Svart färg. Roddmaskinen är helt ny. Köpte den här fantastiska träningsredskapet för två månader sedan, men säljer nu på grund av flytt till en liten lägenhet som maskinen tyvärr inte får plats i. Uppskattar mycket om Du kontaktar mig genom sms och inte samtal, eftersom jag jobbar på ett sjukhus och kan inte alltid svara på samtal. Däremot får Du alltid ett snabbt svar på Ditt sms! Nypris för den är 13 500 kr., men Du får den för 8 000 kr. Vänligen, Maria. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min rodd-maskin Concept II. Jag köpte den begagnad men den är till synes inte mycket använd. Den bästa rodd-maskinen enligt experterna och jag kan bara hålla med. Lätt att ställa upp eller demontera mellan roddturerna - skickar med en bok med beskrivning och skötselanvisning. säljes för 4000:- eller bud! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tyvärr måste jag sälja min Julklapp från Chefen ! Du sparar 2 700 kr när du köper min Concept 2 Roddmaskin i svart utförande Ny i kartong för 9900 kr. Kostar 12 400 kr hos www.ctr.se + frakt till Stockholm 9900 kr är priset Prutat och klart Alla bud under detta avböjes vänligen men bestämt. Finns för avhämtning nära Birger Jarlsgatan Ps! Lånad bild Min är svart.