Till salu inom: ”

riktigt gamla 1 lit spritflaskor säljes

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 37, dam Riktiga Jeffrey Campbell Lita, Passar den som har storlek 37-38, (USA 7), Säljes pga fel storlek, använda en gång. Kostade 1700 för att få hem till Sverige, för övrigt underbara skor som jag tänker köpa hem i min egen storlek! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer 2st riktigt gamla pistoler som kommer från en samlare som tyvärr gått bort. Inköpta på vapen auktion för länge sedan. Den ena är en slaglås pistol, som fungerar perfekt, låser upp i båda lägena och har stark fjäder. Ser riktigt gammal ut, Låset och pipan är i gott skick, Kolven är inte lika snygg som resten, Men tror det kan vara något för samlaren. Tror den är fullt användbar. Kaliber? Men riktigt stor pipa, jag vill inte vara framför den. Nummer två har ett lås som jag inte känner igen. Någon gammal pistol från? Vet ej hur gammal den är eller varifrån den kommer, Låset och pipan är i gott skick, Kolven mår tyvärr inte så bra, komplett? Dessa vapen är inte patronladdade och tillverkades för mycket för mycket länge sedan och är därför helt licensbefriade att inneha enligt svensk lag. Båda säljes till högstbjudande. Ring för mer info.
Önskar KÖPA gamla kläder av alla slag! Viktigt att kläderna är från 70-talet eller äldre. Gärna riktigt gamla :-) Jag bryr mig inte ifall de luktar eller är smutsiga. Kläder som är lite trasiga är inga problem. Lagar och tvättar gärna. Överlåt det till mig. Viktigt att man tvättar gamla kläder försiktigt. Allt av intresse! Har du en hel vind eller liknande med kläder så kommer jag gärna och hjälper dig att ta ner allt. Inte rädd för damm, tunga lyft mm Du får rensat från kläder som hänger eller ligger i lådor till ingen nytta idag. Jag betalar för kläderna! :-) Och... Du gör mig, som värnar om vårt klädarv jättelycklig om du ringer! RING gärna 0730307171
Jag har 2 fantastiska riktigt gamla kraftiga och tunga guldspeglar som inte får plats efter vår flytt. Den stora är en helfigurspegel för hela familjen samtidigt ;-))) Tung, den är ca en meter bred och ännu mycket högre!! (den ser inte så stor ut på bilden för där är 3 meter i tak) Den mindre lyfter en man... om man är lite stark De är i jättefint skick!! Pris för den stora 1000 och för den mindre 600, köper du båda får du dem för 1200:- Ring/maila för mått och fler bilder. Eller ge mig ett rimligt bud.
Säljer 10 st gamla spritflaskor från Vin & spritcentralen inkl. trälåda från samma leverantör. Ni köper vad Ni ser och alla flaskorna är hela. Lägsta pris = 400:- Affärsförslag endast per telefon.