Till salu inom: ”

retro tantklänning blommor 60tal vintage klänning säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Säljer nu min 3 sits soffa som är guldig med blommiga mönster. Jag tror att benen är av träslaget körsbär men jag tycker det passar bra till teak samt liknar det. Osäker på årtal men jag skulle gissa på 40-50 tal. Bekväm och lättstädad. Fläckar går bra att skrubba väck utan att lämna märken. Finns två små hål/skavanker i ena dynan (se bild). Annars i perfekt vintage skick! Ps. Solen reflekterar på vissa ställen på bilden så att den ser ljusare ut.. Måste ses i verkligheten! Pris kan diskuteras vid snabb affär! Ring Frida 0704 06 11 19 eller Linus 0767 15 10 78. Mejla går också bra!
Svart retro vintage galon fåtölj med träkarmar och träben från 50/60 talet. Möjligtvis i teak men jag är inte säker. Köpt i Skåne i antikaffär och sedan knappt använd av mig. Det finns en liten reva på högersidan, se foto. Annars är stolen i superfint skick. Inte alls nedsutten eller sliten i sitsen. Känns som den knappt är sutten i. Höjd 99cm Bredd 65cm Rygghöjd 74cm Sittdyna 51cm Sitthöjd 38cm 350kr eller högstbjudande.
Hej! Har två fåtöljer till salu! Otroligt skön sittkomfort! Fint skick i träslaget, dock är det lite klösmärken på den vänstra sidan på galon tyget vid armstödet på bägge fåtöljerna därav priset! Bilder på det kan skickas. OBS! Ej läder! Utan det är Galon! 800 kr för bägge, eller 500 kr styck! Finns att hämtas upp i hisings backa. Annons kvar, fåtölj kvar! Först till kvarn! Mvh Fon H Sökord: retro, 50, 60 tal, vintage, stol
Retro tantklänning med blommor 60 tal vintage klänning