Till salu inom: ”

reservdelar kabe säljes

Tidigare annonser till salu

En välskött husvagn av det kända märket Kabe, säljes till ett riktigt bra pris. Jag har endast använt den två gånger och resten av tiden har den stått skyddad under tak, vilket gör att den ser ut som ny. Till husvagnen ingår ett förtält som knappt är använt och ser ut som nytt. Dessutom ingår flera reservdelar som t.ex. reservhjul. Husvagnen har toalett, kök, ett stortutrymme och fem bäddar. Det finns också flera skåp inuti den, med gott om utrymme. Det goda skicket gör att den är helt perfekt att använda såväl hemma som på semestern.
En välskött husvagn av det kända märket Kabe, säljes till ett riktigt bra pris. 90 är dess årsmodell och totalvikten är 1070 kg. Jag har endast använt den två gånger och resten av tiden har den stått skyddad från regn och vind, under tak. I husvagnen finns bl.a: -ljudanläggning -flera förvaringsskåp -kök och toalett -fem bäddar -gasolvärmare Till husvagnen följer ett förtält som knappt är använt och flera reservdelar. Den har inte fuktskador och är utmärkt att ta med på semestern, med tanke på detta men också på det goda skicket.
Barnkammarmodell i mkt gott skick. Använd max 80 nätter. Våningssängarna i barnkammarn är 90 cm breda så även vuxna kan sova där.Snyggaste klädseln samt tältet enl mig. Blått med franska liljan. Tält Isabella Crown Ambassador. Åven markis Fiamma ngt defekt reservdelar finns hos Kama. Stora takluckan, cykelställställ för två,cd mm. Samt all utrustning som följer en sån här vagn, golvvärme, stora aldepannan mm. Obs Totvikt 1560 kg, regnr FSJ049. Måste ses. Telefon eller mail
Husvagn säljes till den händige eller som reservdels vagn. Kabe 83a Har blivit fukt skadad i taket vid takluckan. Tak luckan är borttagen och fukten finns i ca 1 kvm av taket minst. Annars fungerar allt och för tält finns. Enligt experterna så går det att montera en ny lucka och riva ur taket så långt det är fukt och reparera vagnen, men det har jag varken tid eller kunskap till. Så nu sitter det en skiva över hålet på taket. 7000kr först till kvarn.
Husvagn KABE Obesiktigad avställd. Den har inte använts på många år utan bara stått utomhus i "ur o skur". Påbörjad rust som inte avslutats. Använd den för att ta reservdelar, eller varför inte bygga släpkärra av chassit? Pris: 100 kr eller högstbjudande. OBS! Vagnen måste bort från gården före 1/3, för då flyttar vi. Vi svarar inte på mail så du måste ringa om du är intresserad! Ring 0587-103 77 alt 073-735 23 74