Till salu inom: ”

pro klima ma 110 säljes

Tidigare annonser till salu

Har du det varmt hemma i lägenheten eller i sommarstugan? Jag har en portabel klima anläggning till salu med fjärrkontroll. Använd ett fåtal gånger, har stått på vinden, fungerar helt perfekt. Köpt på bauhaus för 4år sen för 5995.- Mitt pris 1500.-- prutat och klart Hämtas i Malmö vid Limhamnsfältet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ordinarie pris: 1039kr. Gäller så länge lagret räcker så passa på att fynda till fri frakt vid köp över 1000:-. Klim Inversion Pro MC-handske är en av Klims mest sålda handskar. Med sitt Windstopper membran håller handsken den kalla vinden borta samtidigt som det andras bra. Membranet tar också bort en del vatten men handsken är inte helt vattentät. Handsken är gjord i textil och skinn och hela handflatan är i skinn för bästa greppförmåga. Poron XRD Extrem foam på utsatta ställen för bästa skydd samt 3M Scotchlite reflekterande material. 100% vindtäta tack vare Gore-Windstopper En-lagers Pittards Armorant läder hand för bästa grepp Läder på sidan av handen för ökat skydd Kardborre vid handled för att hålla handsken på plats Rullat läder vid fingertoppen för ökad komfort Poron XRD Extreme Impact skydd för knogar och fingrar 3M Scotchlite reflekterande material på baksidan av handen för ökad synlighet Vi reserverar oss för fel i annons.
Säljer en AC av märket Pro Klima och modellen Fjord 8000. Fungerar bra med olika inställningar. Av det äldre slaget. Men du kan tillexempel ställa in timer, sleep-läge, hur stark fläkt de ska vara, samt vilken temperatur du önskar. Står på hjul och gör det därför lätt att frakta runt den i olika rum. Lättast att nå är på sms eller mail, så är du intresserad så tveka inte. Vid snabb affär kan priset diskuteras. Mvh Ida Hämäläinen.
Portabel AC med tillhörande fjärrkontroll säljes. Endast använd två ggr. Nypris: 5000:- Säljes för: 1900:- Finns att hämta i Gråbo.
Pro Klima MA 110 Mycket effektiv portabel aircondition på hjul. Med elektronisk display och fjärrkontroll Effektförbrukning 1390 W Kylprestanda 3630 W Kyler effektivt upp till 95 m3 Mått (BxDxH) 50 x 35 x 84 cm Nettovikt 34 kg