Till salu inom: ”

pro aqua vattenfilter dammsugare säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min 1 år gamla pro-aqua. Den har används mycket sparsamt och är väldigt välskött. Vattendammsugaren som städar rent och fint utan att lämna dammpartiklar i luften. Dammet samlas i vattenbehållaren som du tömmer efter användning. Kan användas som luftrenare. Perfekt för den som lider av astma eller är allergisk. Korad till världens bästa dammsugare. Häll olja i tanken så kan den även användas till aromaterapi för att underlätta tex migrän eller förkylningar. Rekommenderad av astma & allergiförbundet då den inte släpper igenom några partiklar alls igenom till vattenfilter. Gör även rent i sängar och tar med sitt vibrationsmunstycke bort kvalsteravföring som medför nästäppa, snarkningsproblem samt ev. andningssvårigheter. Genom att ta bort kvalsterbajs kan man förhindra problem som astma eller allergi. Livslängden på denna maskin är mellan 40 och 80 år enligt undersökningarna (Tysk kvalité). Följande ingår: Själva Pro-Aquan som även kan användas som luftrenare och aromaterapi. Lång dammsugarslang som är silikonbehandlad och kan därför inte spricka. Teleskoprör samt dammsugarmunstycke som går på fyra hjul och skrapar eller förstör därför inga fina golv. 5 extra munstycken: "dammvippa", gardinmunstycke, smalt munstycke för bil och mellan soffdynor osv, munstycke för listor och tak, samt munstycke för att blåsa rent tex datorfläktar eller i tv-apparater och för att dammsuga rent smala utrymmen som under kyl och spis. Vibrationsmunstycke som tar bort kvalsterbajs ifrån sängar och gör dina mattor som nya då den gör rent ifrån grunden.
Nu säljer vi vår Pro Aqua, den kompletta städmaskinen med alla tillbehör. ¤ Välanvänd som luftrengörare, luften i sovrummet känns mycket behagligare. ¤ Djuprengöring av mattor ¤ Fönsterputs ¤ Textilier, såsom fläckar, kvalster mm ¤ Bilrekond, vi har inte använt den som det, men det ska fungera väldigt bra ¤ Vanlig dammsugning Vi har haft hund och den har fungerat alldeles utmärkt att få bort hundhåret från mattorna. Efter att vi fick ta bort hunden pga sin ålder så har vi bara använt den som luftrengörare. Vattendammsugaren som städar rent och fint utan att lämna dammpartiklar i luften. Dammet samlas i vattenbehållaren som du tömmer efter användning. Kan användas som luftrenare. Perfekt för den som lider av astma eller är allergisk. Korad till världens bästa dammsugare. Häll olja i tanken så kan den även användas till aromaterapi för att underlätta tex migrän eller förkylningar. Rekommenderad av astma & allergiförbundet då den inte släpper igenom några partiklar alls igenom till vattenfilter. För mer info på Aroma Tech AB
Dammsugare / Städmaskin Pro Aqua med vattenfilter. Säljes med alla tillbehör från mattrengörare, våttvätt till fönstertvättare. Maskinen är ca 2 år och flera av tillbehören är oanvända. Fungerar alldeles utmärkt. Nypris ca 36 000.- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en komplett vattendammsugare med alla tillbehör som utför ex fönstertvätt, mattvätt, rekond av bilen, ångtvätt, tvätta mattor, soffa, sängen, rensa avlopp osv. Perfekt för astmatiker o allergiker i o m att dammpartiklarna försvinner ner i vatten filtret. Medföljer även aromatiska oljor mm. Garanti och kvitto finns.
Säljer nu vår pro aqua från 2011. Med den kan man *Dammsuga *Rena luften i hemmet *Rengöra mattor *Rengöra sängar/soffor etc *Tvätta golv *Piska mattor *Tvätta fönster Den har inget vanligt filter utan har ett sk vattenfilter som samlar upp allt damm. Perfekt till allergiker! Nypris 35000:- Säljer nu för 8000:- Priset är prutbart vid snabb affär.