Till salu inom: ”

portabel strippstång pole dance stång säljes

Tidigare annonser till salu

Portabel pole dance stång / strippstång av märket Carmen Electra säljes då jag har två! Denna är portabel och kan lätt packas ner i väskan som följer med, och går jättefort att montera upp. Dragkedjan på väskan är tyvärr lite trasig, men den går ju att använda ändå. Kan ställas in på spinny mode så att stången snurrar om man vill. Det som ingår är 3 stänger som man sätter ihop, en bottenplatta och en takplatta. Man kan justera upp höjden lite extra med hjälp av den nedre delen för att nå lite mer takhöjd. Nypriset var 2500 kr och denna är nästan helt oanvänd. Är bara dragkedjan på väskan som blivit lite skadad. Billigare vid snabb affär. Kan skickas till hela sverige mot fraktkostnad.
Pro-Pole används idag på ett flertal dansstudios i Sverige och Danmark och är byggd för att klara av påfrestningarna av professionella dansare. Pro-Pole är en portabel strippstång som enkelt monteras upp och ned på bara ett par minuter, vilket gör den smidig att ta med på förfesten, tjejkvällen eller när du helt enkelt inte vill/kan ha den uppe. Specifikationer: - Kräver ingen fast montering och lämnar inga märken i tak/golv - Välj mellan fast eller roterande genom att ställa om en skruv - 45 eller 50mm diameter - Passar takhöjder mellan 223,5 cm och 274,5 cm. Vi har förlängningar om ditt tak är högre än så. Trots att denna stång är portabel är den mycket stadig och stabil när den är monterad. Till skillnad från många andra portabla strippstänger, vilka endast är gjorda för att dansa VID är just denna gjord för att dansa PÅ. Pro-Pole är gjord i stål till skillnad från många andra stänger som har viktiga delar tillverkade i plast. Pole dance / pole fitness är inte bara kul och sexigt utan ger även bra kondition och styrketräning där du använder din egen kropp som vikt. Maila om du har några frågor så återkommer jag så fort jag kan. Givetvis är stängerna helt nya i kartong och du har full returrätt samt 1 år garanti på alla varor. Pris: 45mm 1450 kr 50mm 1500 kr Frakt: Bussgods 370kr Posten 480kr Kan skickas mot postförskott eller efterkrav, alternativt förskottsbetalning. Stängerna kan även hämtas i Ängelholm, Lund eller Stockholm
Pro-Pole används idag på ett flertal dansstudios i Sverige och Danmark och är byggd för att klara av påfrestningarna av professionella dansare. Inga plastdetaljer utan helt i metall. Pro-Pole är en portabel strippstång som enkelt monteras upp och ned på bara ett par minuter, vilket gör den smidig att ta med på förfesten, tjejkvällen eller när du helt enkelt inte vill/kan ha den uppe. Specifikationer: - Kräver ingen fast montering och lämnar inga märken i tak/golv - Välj mellan fast eller roterande genom att ställa om en skruv - 45 eller 50mm diameter - Passar takhöjder mellan 223,5 cm och 274,5 cm. Vi har förlängningar om ditt tak är högre än så. Trots att denna stång är portabel är den mycket stadig och stabil när den är monterad. Till skillnad från många andra portabla strippstänger, vilka endast är gjorda för att dansa VID är just denna gjord för att dansa PÅ. Pro-Pole är gjord i stål till skillnad från många andra stänger som har viktiga delar tillverkade i plast. Pole dance / pole fitness är inte bara kul och sexigt utan ger även bra kondition och styrketräning där du använder din egen kropp som vikt. Maila om du har några frågor så återkommer jag så fort jag kan. Givetvis är stängerna helt nya i kartong och du har full returrätt samt 1 år garanti på alla varor. Pris: 45mm 1450 kr 50mm 1500 kr Frakt: Bussgods 370kr Posten 480kr Kan skickas mot postförskott eller efterkrav, alternativt förskottsbetalning. Stängerna kan även hämtas i Ängelholm, Lund eller Stockholm
Pro-Pole används idag på ett flertal dansstudios i Sverige och Danmark och håller mycket hög kvalitet för att klara av påfrestningarna av professionella dansare. Pro-Pole är en portabel strippstång som enkelt monteras upp och ned på bara ett par minuter, vilket gör den smidig att ta med på förfesten, tjejkvällen eller när du helt enkelt inte vill/kan ha den uppe. Specifikationer: -Kräver ingen fast montering och lämnar inga märken i tak/golv -Välj mellan fast eller roterande genom att ställa om en skruv -45 mm i diameter -Passar takhöjder mellan 223,5 cm och 274,5 cm. Vi har förlängningar om ditt tak är högre än så. Trots att denna stång är portabel är den mycket stadig och stabil när den är monterad. Till skillnad från många andra portabla strippstänger, vilka endast är gjorda för att dansa VID är just denna gjord för att dansa PÅ. Pro-Pole är gjord i stål till skillnad från många andra stänger som har viktiga delar tillverkade i plast. Pole dance / pole fitness är inte bara kul och sexigt utan ger även bra kondition och styrketräning där du använder din egen kropp som vikt. Maila om du har några frågor så återkommer jag så fort jag kan. Givetvis är stängernar helt nya i kartong och du har full returrätt samt garanti på alla varor. Pris: 45mm 1400kr Frakt: Bussgods 370kr Posten 480kr Kan skickas mot postförskott eller efterkrav, alternativt förskottsbetalning. Stängerna kan även hämtas på Kungsholmen, Ängelholm, Lund eller Malmö.
Pro-Pole används idag på ett flertal dansstudios i Sverige och Danmark och håller mycket hög kvalitet för att klara av påfrestningarna av professionella dansare. Pro-Pole är en portabel strippstång som enkelt monteras upp och ned på bara ett par minuter, vilket gör den smidig att ta med på förfesten, tjejkvällen eller när du helt enkelt inte vill/kan ha den uppe. Specifikationer: -Kräver ingen fast montering och lämnar inga märken i tak/golv -Välj mellan fast eller roterande genom att ställa om en skruv -45mm diameter -Passar takhöjder mellan 223,5 cm och 274,5 cm. Vi har förlängningar om ditt tak är högre än så. Trots att denna stång är portabel är den mycket stadig och stabil när den är monterad. Till skillnad från många andra portabla strippstänger, vilka endast är gjorda för att dansa VID är just denna gjord för att dansa PÅ. Pro-Pole är gjord i stål till skillnad från många andra stänger som har viktiga delar tillverkade i plast. Pole dance / pole fitness är inte bara kul och sexigt utan ger även bra kondition och styrketräning där du använder din egen kropp som vikt. Maila om du har några frågor så återkommer vi. Givetvis är stängernar helt nya i kartong och du har full returrätt samt garanti på alla varor. Pris: 45mm 1400kr Frakt: 380kr Kan skickas mot postförskott eller efterkrav, alternativt förskottsbetalning. Stängerna kan även hämtas På Kungsholmen, i Ängelholm, Lund eller Malmö.