Till salu inom: ”

polo ralph lauren keps klar röd blekt säljes

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 41, herr Ett nya Original polo ralph lauren boot och har aldrig använts Inköpt från Los Angeles USA föra en månad sen 350$ Fick den som present men fel storlek. Tyvärr kartonen har inte kvar bara original påse. Eur - 41 US - 8 UK - 7.5 Köpare stå på frakten eller du kan hämta den. Prutat och klart. 1 000:-
Skjorta, stl. 38 (S), herr Säljer två helt nya Polo Ralph Lauren skjortor. Köpta i USA för en vecka sedan och är så klart äkta. Då jag inte testade storlekarna innan jag köpte märkte jag nu att de inte passar mig. Skjortorna är i storlek: Small, Custom Fit. (Som jag vanligtvis har men Ralph Laurens amerikanska storlekar är lite mindre än de för europeiska marknaden). Passar någon som är van vid storlek: Small Slimfit. 700sek/st 1200sek för båda. Köparen står för eventuell frakt.
Fantastiskt snygg och elegant necessär för diverse ändamål att användas av både herr och dam från Ralph Laurens POLO kollektion vilket är den sportigare och lite dyrare kollektionen. Necesärren är i tåligt och vattentätt canvas material, kommer med etikett och aldrig använd d.v.s. helt NY. Köpt i USA och kostar ca 500kr i butik. Utöver necessären finns även en riktigt snygg och sportig Beach/Sommarväska i samma Ralph Lauren kollektion och denna väskan är då avsevärt större än necessären vilket ni kan se på bild. Precis som necessären är den också i tåligt och vattentätt canvas material, kommer med etikett och aldrig använd d.v.s. helt NY. Köpt i USA och kostar ca 1000kr i butik. Priser: 250kr för necessären och 500kr för beachväskan. Prutat och klart eftersom det inte är några budget väskor vi talar om och nypriserna i butik för samma väskor är minst det dubbla. Frakt tillkommer eventuellt och jag svarar enbart via mail.
Fantastiskt snygg och elegant necessär för diverse ändamål att användas av både herr och dam från Ralph Laurens POLO kollektion vilket är den sportigare och lite dyrare kollektionen. Necesärren är i tåligt och vattentätt canvas material, kommer med etikett och aldrig använd d.v.s. helt NY. Köpt i USA och kostar ca 500kr i butik. Utöver necessären finns även en riktigt snygg och sportig gym/sportväska i samma Ralph Lauren kollektion och denna väskan är då avsevärt större än necessären vilket ni kan se på bild. Precis som necessären är den också i tåligt och vattentätt canvas material, kommer med etikett och aldrig använd d.v.s. helt NY. Köpt i USA och kostar ca 1000kr i butik. Priser: 200kr för necessären och 300kr för gymväskan. Prutat och klart eftersom det inte är några budget väskor vi talar om och nypriserna i butik för samma väskor är minst det dubbla. Pris båda två: 400kr Frakt tillkommer eventuellt och jag svarar enbart via mail.
Polo Ralph Lauren keps klar röd ej blekt