Till salu inom: ”

plast snipa albin siesta vp diesel motor säljes

Tidigare annonser till salu

7m lång Ca: 2m bred Albin AD21 2-cylindring diesel motorplast skrov med trä överbyggnad Helt nytt kapell höst 2012 Nya fönster Nytt tak kärran medföljer Spritkök medföljer dynor till kojplatserna finns dubbla batteri platser går att sätta in stereo Kapellet är 2 delat eldsläckare och ankare medföljer Båten säljs pga av ont om tid, båten har använts mycket för fiske då man kan stå 4-5st och fiska på båten. Motorn är otroligt bränslesnål.
Albin SnipanAlbin Marins klassiker Båten att trivas i, med plats för många vänner! Allt trä är värmebehandlad Ask på däck, toffter, durkar och luckor Motor Alt. Nyhet El Motor 4,5Kw Ozeco Drive ger max dragkraft 90Kp (ca 9hk) Välkommen till ett miljövänligt Båtliv utan föroreningar och med minimala driftkostnader Det Förnuftiga valet! Går även att få med en traditionell diesel Yanmar 2YM15 14Hk sötvattenkyld. Grundpris 325 000:- Vi säljer Nu vår visning båt! För endast 285.000:- ord pris 325.000:- Har bra utrustning med bl.a. elmotor samt Elverk. Välkomna . Årsmodell: 2013 Märke: Albin Modell: Snipan vår visning båt! Bredd: 2.20 meter Material: PlastMotor: Elmotor Drivmedel: Annat Motortyp: Inombordare
48000kr . BVSA. Tjena säljer nu båten pågrund av att jag inte tid. Det är en plast snipa med en volvo penta MD 2010. Det är en innombordsmotor på 10 hk som går otroligt billigt. Båten går i ca 6,5 knop och är lätt manövrerad. I motorn sitter det nya kolvringar. Den startar väldigt lätt och glödningen fungerar. Sitter en solcells panel på taket som laddar upp batteriet, sitter även helt nytt batteri. Båten är 6meter lång och 2 meter bred. Är lite små fix på den men inget allvarligt. Är som sagt ingen ny båt. Har aldrig varit några problem under tiden jag ägt den. Har även en FOGELSTA trailer till båten som kan följa med vid snabb och smidig affär. Båten kan provköras vid intresse då den ligger i sjön. 0737569809 Mvh, Anton.
-Shetland snipa 19 ca 5,7 m -Albin 02-motor med Dynastart. Båten är utrustad med tofter av furu tillverkade av snickare. Bensintank av rostfritt stål. Båtens skrov är av plast vilket gör båten väldigt lättskött. Lanterna, ankare m.m ingår. Motorn är förra veckan genomgången och uppdaterad av auktoriserad verkstad(grundare av Albin) i Sverige för Albin-motorer då en ny dynastart(startmotor+generator) monterades. Förgasare genomgången och fixad. Självklart finns garanti och kvitton på arbetet. Båten är i jättebra bruksskick och går fantastiskt fint i vattnet. Båten ligger för tillfället i vatten men kan tas upp om så önskas. 30km/h-trailer finns och ingår i priset. Vänligen maila för mer info och bilder.
Plast Snipa Albin siesta med VP diesel motor Båt och motorn är från 1982 och kapellet är bytt 2009, motor är Volvo Penta MD5c 3000 serie på10hk och hemma gjort båtvagn mm