Till salu inom: ”

piano ljushållare säljes

Tidigare annonser till salu

Äldre, mycket vacker orgel säljes. Naturligtvis fungerar den o alla delar finns på plats. Den har troligen stått i ett församlingshem då den är mer utsmyckad än som var vanligt med dem som stod i skolorna. Den är 116 cm bred inkl handtagen på sidorna, 120 cm hög inkl knopparna överst och 50 cm djup inkl de stora ljushållarna. OBS! Orgeln är inte alls så tung som ett piano! Tack vare handtagen kan två starka personer utan problem bära orgeln. Priset är 1000 kr eller högstbjudande.
Nu ska jag flytta och har därför inte plats för detta fina piano. Det är i mkt gott skick. Ytterst lite slitage. Från 1865. Ljushållare för 2 ljus. Pall och belysning medföljer. Gratis vid avhämtning. Däremot om det är fler som är intresserade blir det självklart den högstbjudande. Sista dagen för att hämta pianot är den 26/1. Nås på telefon 0702213227. Eller 0705502939.
Från 1900 talets början vackert Piano med ljushållare.
Fint gammalt svart piano med ljushållare. Säljes pga flytt. Bredd 151 cm, höjd 132 cm, djup 66 cm. Pianot går in i hissen, vilket ger en flytt helt utan trappor. Pianot finns i Sollentuna och behöver stämmas. Billigare vid snabb affär.
Mormors mors piano säljes för symbolisk summa. Ett mycket fint piano med ljushållare i mässing. Pryder sin plats i hemmet även som cool möbel. Matchande pianostol/pall kan medfölja köpet. Pianot är helt, har väldigt fin klang men behöver stämmas. Finns på markplan i villa. Säljes till högstbjudande.