Till salu inom: ”

philips elektriska konservöppnare mini fix vintage säljes

Kit
F

Tidigare annonser till salu

1st Medela Mini Electric, elektrisk bröstpump som kan drivas på batteri och 230V. Manual medföljer. Endast använd några gånger. Nyskick och felfritt! Pris: 400kr 1st Philips Avent manuell bröstpump. Öppnad och testat endast engång. Nyskick och felfritt! Manual medföljer. 1st Philips Avent startkit med flaskor som består av 2st mindre och 2st större flaskor med extra nappar. Öppnad men aldrig använd. Nyskick och felfritt! Pris: 300kr för bröstpumpen och startkitet. Allt ovanstånde kan säljas för 600kr tillsammans. Säljes eftersom jag har fått allt i present men behöver inte det. Finns att hämta i Sundbyberg. Svarar endast via mail.
Helt ny och inplastad iPad mini 16GB wifi säljes. Köpt på MediaMarkt, kvitto samt garantibevis finns. EJ PRUTBART och hämtas i centrala gävle, SKICKAS EJ! Nypris: 2990:- PRIS: 2500:- ----------------------------------------- Philips MC235 CD-stereo http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=MC235/37&scy=us&slg=en Nypris: 1495:- PRIS: 300:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag min elektriska bröstpump Medela Mini Electric. Det är Medelas minsta och smidigaste pump - en elektrisk är ett måste! Allt i originalförpackning! Inköpt i januari i år och inte använt särskilt mycket. Nypris ungefär 1000kr för pumpen och flaskan. Bröstpumpen kan lätt hanteras med bara en hand. Du väljer snabbt den vakuumnivå som är mest bekväm genom att vrida på en ratt. Du kan driva den elektriska bröstpumpen via vägguttaget eller med batterier. Två trattar ingår - en som följde med i förpackningen och en extra med större passform. En extra flaska Calma ingår också för matning eller lagring. Med Calma-flaskan kan barnet dricka, göra paus och andas i sin naturliga rytm, skapa sitt eget vakuum genom en kombination av tung- och käkrörelser och bevara sitt naturliga sugbeteende vilket gör det enkelt att växla mellan amning, matning med Calma och tillbaka till bröstet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en styck Philips FWP3200D/05 som är ett mini Hi Fi-system som har följande: ? Dubbel vridbar docka för uppspelning från och laddning av iPod/iPhone ? Kanalnedtoning för växling mellan uppspelning från 2 iPod/iPhones ? MP3 Link för uppspelning av bärbar musik ? USB Direct för enkel MP3-musikuppspelning ...och mycket mer info finns på: www. Philips.se/c/ljudsystem/300-w-fwp3200_05/prd/sv/ ...eller ring (mellan kl:9-20), sms:a eller maila för mer information. Inköpt till dotterns discoparty 2012-06-30 på Media Markt för totalt 3129:- och inte mycket använd efteråt. Som ny! Kvitto finns.
Philips elektriska konservöppnare Mini fixvintage