Till salu inom: ”

peugeot hardtail 26 säljes

Tidigare annonser till salu

Ingick i köp av bil. Montage av trampor, lyse och ringklocka krävs. Lås, stänkskärm och stöd ingår ej. Tillverkad av Cycleurope och är identisk med t.ex. Crescents likvärdiga modell. 27 växlar (Shimano alivio) Ram 26 Hardtail. Hydrauliska skivbromsar fram och bak (Tecktro Draco). Fjädrande framgaffel. Vikt ca 15 kg. Pris 4 000 kr. (nypris ca 7 000: -). Svar endast via mail. OBS! Hämtas i Karlskrona! OBS!
Hej! Säljer min Peugeot Hardtail 26' Mountainbike då jag istället ska träna på en nyinköpt roddmaskin. Cykeln är i mycket bra skick! Den var inne på cykelverkstan idag (2014-07-30) för inoljning av kedjan/växlar och finjustering och rengöring av växlar. Det är bara att komma och kolla samt testa. Jag har bytt till Wellgo-pedaler eftersom standardpedalerna som ingick var skitdåliga. Cykeln säljs för 3500 kr. Jag har även en Bern-hjälm till salu storlek (L-XL) för 500 kr.
Hejsan! Jag vill sälja min cykel som jag fått som gåva av en nära vän, men nu står den bara i mitt garage. Cykeln har 27 växlar och är i nyskick. Har aldrig behövts lagats och båda fram och bak broms funkar! Fick tyvärr ej kvitto eftersom jag fick cykeln som en gåva men har orginal nyckeln till orginal låset som bevis! Skriv ett sms eller slå en pling om ni är intresserad! MVH Kevin
Helt ny, aldrig använd.
Hej säljer nu min nyaPeugeot cykel som aldrig har används, Cykeln är en Peugeot XCT 26 Hardtail med skivbromsar och 27 växlar vid intresse ring Maila inte Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.