Till salu inom: ”

permanent gotland säljes

Tidigare annonser till salu

Stort stenhus i Sundre på Gotlands sydspets med permanent standard, uthyres veckovis med bytesdag söndag. Huset ligger i ett naturskönt område nära Hoburgen på Sudret. Plats för en eller två familjer. I huset finns 3 sovrum, 1 med dubbelsäng, 1 med en säng plus bäddsoffa och 1 sovrum med två enkelsängar. Vardagsrum med bäddsoffa, TV och öppen spis. Stort kök med matplats. Två toaletter varav en med badkar, separat dusch på nedervåning. Trädgård med utemöbler och grillmöjligheter. Närmsta samhälle är Burgsvik med matbutik, restaurang, bio, minigolf och bad. Fint bad finns även vid Holmhällar.
Hej Jag är en man på 55 år som har ett eget konsultföretag. Arbetar över hela Sverige, en del utom landet Jag bor på Gotland men nu har alla barn i Stockholm samt arbetet. Jag önskar att ha en lägenhet nära Bromma Kista och Arlanda för en tid eller för längre. Troligen flyttar jag permanent till Stockholm Möblerat vid kortare tid annars går det utan möbler. Jasg röker ej, inga husdjur , men vill ha plats för bils samt relativt nära kommunikationer Vill helst ha 3 rum med kök dusch mm / Christer
En Toyota i mycket bra skick med permanent 4wd, ej rostig då den gått på Gotland, sedan underedsbehandlad med proffsprodukter. Nytt batteri, bromscyl. bak och vire. Bes.17/1 u.a. Bra s.o.v däck. drag, m.v. All elutrustning fungerar, sitsar, backspeglar o.s.v. Difflås på mellandiffen, lastgaller, servo. En bil för dig som behöver extra framkomlighet med en vanlig personbil. Tror det är svårt att hitta en annan i det här skicket rostmässigt. Är du seriöst intresserad så ring mig.
Hej! Vi är en liten skötsam familj som flyttar till Visby i september. Vi söker nu bostad minst tom. maj 2013, gärna längre, alt. permanent. Önskar en stor trea, gärna fyra innanför muren. Vi är båda sjuksköterskor och har en son som blir 2 år i höst. Trädgård och parkering är stora plus. Maxhyra inkl el 10 000/mån. Ev. tillfälligt byte mot 3:a i Aspudden, Stockholm. Hälsningar Johan, Johanna och Bosse.
Jag och min sambo önskar att hyra lägenhet eller mindre hus i eller utanför Visby på 1 år eller längre. Vi söker en 3:a eller större tvåa (gärna markplan), mindre hus går även bra. Vi är ett skötsamt rökfritt par med mycket god ekonomi. Sambon pendlar mellan Gotland och Stockholm och jag har eget företag i Visby. Vi är inte intresserade av att flytta ut över sommaren utan letar efter något mer permanent. Har ni något som liknar våra önskemål så ring mig gärna och berätta vad ni har så kan jag berätta mer om oss!