Till salu inom: ”

parksoffa säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan, säljer bägge mina parksoffor som är två år gamla, de är bägge i fint o gott skick men kan tyvärr inte ha kvar dem då jag flyttar in i en lägenhet, passar perfekt till villatomten eller för er som bor i radhus, priset är diskuterat kan gå ner något vid en snabbare affär. Hör av er vid intresse! 2500kr st eller ett paketpris på 4500 för bägge. Sofforna finns att hämta Kista och jag nås de flesta tider på dygnet. MVH John
Ett parti med parkbänkar / parksoffor säljes. 17st Parkbänkar i olika skicka (se bilder. 3st Parksoffor 1st Parksoffa Se bifogade bilder där man ser skicket på dessa bänkar / soffor. Dessa park-bänkar säljs på uppdrag av ett kommunalt bolag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 1 December Klicka på länken nedan för att komma till auktionen Parkbänk Bänkar och Soffor för utomhusbruk.
Trivsamt, härligt timmerhus med högt läge och viss sjöutsikt. Huset ligger avskilt i naturskön omgivning. Vardagsrummet är möblerat med bekväma skinnmöbler och täljstenskamin för sköna kvällar. Inredningen är i gedigen furustil. Från vardagsrummet kommer man ut på den stora balkongen och altanen. Därifrån har man viss utsikt över sjön Velen. En parksoffa står uppställd på berget med fantastisk sjöutsikt, 30 m från huset. Astrid Lindgrens Värld 30 km.