Till salu inom: ”

pansarvagn till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Killer Tanks - Fighting the Iron Fist innehåller sällsynt arkivfilm, 3D animationer, rekonstruktioner samt ledande auktoriteter inom pansarvagnskrigsföring. Dokumentären presenterar ingående beskrivningar av de allierades främsta pansarvagnar. Vi får ta del av styrkorna samt svagheterna hos de brittiska, amerikanska och ryska pansarvagnarna Churchill, Cromwell, Grant, Sherman, KV och t34 samt hur de användes för att besegra de framstående tyska pansarvagnarna. Killer Tanks - Fighting the Iron Fist ingår i en exklusiv serie av dokumentärer om pansarvagnens roll under andra världskriget där de övriga titlarna är Tanks - The Great Battles samt Tanks - Armoured Warfare. Dokumentärerna är producerade i Storbritannien.
Vill nu sälja min mesa låda, den har varit i arsenalet i 2år ungefär och den har aldrig svikit heller då den är byggd som en pansarvagn. Dom flesta som vet vad det är för låda vet också att det är bra grejor. Tänkte mig 7000:- för den. Den står för tillfället i Motala men kan skickas vartsom i landet, då köparen betalar frakten tvivlar på att det blir billigt dock. Har ni några frågor så fråga på. Mvh Jimmy
Hej hej! Har en uppsättning med fälgar med väldigt bra däck på, 5/108 ET 40, 15". Hade tänkt ha dom på min 740 men skulle behöva ha spacers och vill inte lägga ner onödigt med pengar på pansarvagnen så kollar här om någon kan ha fälgar passande rakt på 740 och villig att byta kanske? fälgar som passar pansarvagnen bör vara nåt i stil med 15", 5/108 och ET 20-25. Enda kravet är att det ska vara bra däck på fälgarna så det blir ett jämnt byte=) ring eller smsa för mer info
Teutonias bra Mistral kombi vagn sittvagn/liggvagn inkl mjuklift fotsack & regnskydd. Perfekt nu i vinter då den lätt tar sig fram med sina 4 stora hjul, en riktig pansarvagn ;). Vändbart handtag Tittlucka Stort fack under Bra stötdämpning Luftdäck som är nyservade Finns i Örsundsbro men hämtas med fördel i Enköping. Möjligtvis även Uppsala. ANNONS KVAR = VAGN KVAR!!!! Kan skickas med bussgods mot fraktkostnad ca 3-400kr tror jag. ;)
Kör säkert i en mycket lättkörd pansarvagn i nära nyskick!! Automatisk fyrhjulsdrift=låg förbrukning... Finns även lågväxel för terrängkörning och båtuppdragning. Elstyrda stolar Glastaklucka Nivåreglering Lastförskjutningsskydd Nya bakdäck.mycket bra fram. Fungerande Ac. Elvärme i stolarna Skinnklädsel Elhissar elspeglar Bilen finns och prutas på i Mölnlycke Om du vill byta in en bil så mejla eller smsa ditt regnummer så att jag kan kolla upp priset... Om du har frågor så tveka inte att ringa eller mejla.