Till salu inom: ”

pandora berlock ängel ormlänks armband äkta silver säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu bort några av mina fina Pandora berlocker som är helt nya och oanvända då jag tröttnat.Stämplade Pandora 925 ALEMaila mig för att få fullständig lista med vilka färger jag har (vissa på bilden kan hunnit ta slut) +att jag har fler än de som är med på bilden. perfekt present/Julklapp till en vän eller till dig själv :-)Portot betalar köparen enligt postens tabell:1-4 st 9:-5-10 st 15:-vill du ha brevet rekommenderat kostar det 66:- utöver portot.Jag kan ej ta ansvar för postens hantering, men packar dom alltid väldigt nogrannt.Vid rekomenderat så får du alltid ett spårnummer.Rekomendatinoner från andra köpare kan fås.Pris för berlockerna är endast 100:- st Pris i affär 270 Kr/StSå behöver du fylla på ditt ormlänk halsband eller armband passa på att fynda :-)Ps. Så länge annonsen är kvar har jag kvar berlocker.
Säljer nu bort några av mina fina Pandora berlocker som är helt nya och oanvända då jag tröttnat. Stämplade Pandora 925 ALE Maila mig för att få fullständig lista med vilka färger jag har (vissa på bilden kan hunnit ta slut) +att jag har fler än de som är med på bilden. perfekt present/Julklapp till en vän eller till dig själv :-) Portot betalar köparen enligt postens tabell: 1-4 st 9:- 5-10 st 15:- vill du ha brevet rekommenderat kostar det 66:- utöver portot. Jag kan ej ta ansvar för postens hantering, men packar dom alltid väldigt nogrannt. Vid rekomenderat så får du alltid ett spårnummer. Rekomendatinoner från andra köpare kan fås. Pris för berlockerna är endast 100:- st Pris i affär 270 Kr/St Så behöver du fylla på ditt ormlänk halsband eller armband passa på att fynda :-) Ps. Så länge annonsen är kvar har jag kvar berlocker.
230217 ARMBAND 18 k med berlocker, 13.4 gram. Utropspris 2000-3000:- Objektet säljs på nätauktion den 4/9, följ budgivning och se sluttider på vår hemsida. Angivna priser är utropspriser, objekten säljs till högstbjudande. Vi har öppet för visning av objekten Mån klockan 13-18:00, Tis-To klockan 13-16:30, Fredagar klockan 11-15:00, samt lördag 31/8 11-15:00 Vi finns vid Bruksgatan 22 i Skoghall, ca 7 km söder om Karlstad. Besök vår hemsida för mer information; http://www.hammaroauktionsverk.com
Pandora Berlock ÄNGEL till ormlänks armband. Äkta silver.