Till salu inom: ”

paintball markör automag 68 säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu av lite av mina paintball grejer för jag har inte hafft tid de 3 senaste åren. Spyder e99 är en EL driven markör. El-greppet har 3 lägen: single shoot, full auto samt 3 skotts burst och är kapabel att skjuta 15 boll i sekunden. medföljer även en Co2 tub. Jag har 2 st till salu. använda en dag, funkade jätte bra då. Jag kollar mailen offta så hör av er om ni undrar något.
Jag säljer min Spyder Victor markör då jag inte spelar paintball så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Det är ett helt set med allt du behöver och framförallt så är det ett luftsystem. Luftsystemet är det vanligaste i Sverige idag och trots att det är lite dyrare att köpa så sparar man in pengarna väldigt fort när man laddar om tuben på banan. Med det här kittet så ingår som sagt allt i ett startpaket men masken är uppgraderad ordentligt. Det är dubbelglas och det gör att du inte behöver oroa dig för att glaset ska imma igen när du spelar. Spyder Victor är också enligt många den bästa markören för dom som vill spela "skogsspel" samtidigt som att den kan hävda sig på en Speedball bana. Nypris för allt som ingår är 1800 och sedan dess har markören spelats med 3ggr. Jag säljer allt för 1300kr prutat och klart.
Jag säljer nu av lite av mina paintball grejer för jag har inte hafft tid de 3 senaste åren. Spyder e99 är en EL driven markör. El-greppet har 3 lägen: single shoot, full auto samt 3 skotts burst och ärkapabel att skjuta 15 boll i sekunden. Det medföljer även en Co2 tub. Använd en dag, funkade jätte bra då. Kan även hämtas i Halmstad annars tillkommer en fraktkostnad på 100kr. Pris: 1500 kronor. (nypris 2400kr.)
Hejsan Säljer nu mitt paintball set till den som gillar eller har en/ett paintball hobby! Har ägt paintball geväret och masken i snart 1 år då jag va sugen på att spela med några kompisar. Och det har kommit till användning max 1 gång, så det är helt nytt. Finns inga brister eller nånting alls allt funkar felfritt då det bara legat och dammat i snart 1 år! vad jag vill ha för markören och masken samt tuben är 600 kr nypris 1500 kr! Priset är redan ner prutat och inga byten tack!
säljer mina två Costum gjorda automag 68 ECLIPSE från england, 16" costum pipa, costum kickarsikteshållare, allt på dessa marköer är specialgjort, båda är gjorda att gå på kolsyra men kan även sättas så att dem kan går på luft priset går självklart