Till salu inom: ”

overlock säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min overlock maskin som är använd en gång, för 1400 kr. Original pris ca 4000. Då jag flyttade från Sverige ganska omgående som jag köpte maskinen så har den inte kommit till användning, och mitt intresse för att sy har lagts på hyllan. Det är en simpel overlock maskin som inte kräver år av sykunskap för att förstå sig på. Perfekt för nybörjare, eller för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet men uppskattar fina sömmar!
Hoie comfort täcke 150x210 cm 1200 g Ord pris 599 kr Använt enstaka gånger. Typ: Fibertäcke Storlek: Bredd: 150 cm, Längd: 210 cm Fyllningsvikt: 1200 g Fyllning: 100% silikoniserad, spiralformad polyesterhålfiber Totaltvikt: 1950 Material till överdrag: 100% bomull Konstruktion: Vågkviltade Färg: Logotryck, Vit Tvätt: 60°C Torktumling: * Kantband: Form: Overlock Miljö-och hälsointyg: Oeko-Tex Packning: förvaringsväska Isoleringsförmåga: VARM
Säljer härmed min Singer 14 sh 754 pga att jag fick en till. Behöver inte ha 2 st :) inköpt för 2 veckor sedan för 4495kr. Har endast provat att sy en mössa & den fungerar felfritt. 3-trådig och 4-trådig overlocksöm syr ihop, överkastar och skär kanterna allt i ett enda moment. 2-trådig kantavslutning för snygga kanter i tunna tyger. 2 nållägen, 4 trådar, friarm, lätt att hantera och med snabb och enkel trädning kommer du lätt igång att sy. Perfekt som julklapp! Låda & manual medföljer ju givetvis :)
Jag säljer en Overlock-maskin i gott skick, som man även kan fålla snyggt på. Inköpt begagnad; komplett och genomgången, på Symaskinsagenturen i Göteborg för 6500:- för 3 år sedan. Jag har använt den endast en gång, och sedan har den blivit stående. Det var inte riktigt "min grej". Bättre då att någon annan får användning för den. Kan även tänka mig att byta den mot en rejäl och bra hushållsassistent i gott skick.
Jag säljer min Huskylock s21. Den är bara 3 år och har 2 år kvar på garantin. Jag skulle klassa den i skick som ny eftersom jag inte har använt den mycket pga tidsbrist. den är dessutom helt nyservad och i toppskick. Se mer info på denna länk: http://www.symaskinsexperten.se/Husqvarna-Viking/Overlocks/Huskylock-905.htm Bilderna är hämtade från nätet men stämmer med maskinen. Den har en kartong och kan skickas var som helst med portotillägg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.