Till salu inom: ”

oljemålning signerad brusén vacker bukett säljes

Tidigare annonser till salu

Bokförlaget Semic | Utg. 2012. Ej o.u. | Förlagsband. | 121 s. | 9789155257743 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: En doftande vårkrans av pärlhyacinter, ett somrigt blomsterarrangemang av hortensia och persikor, en krans av höstens färggranna löv eller en julig gran av tranbär. Ta till vara på det naturen erbjuder och skapa vackra kransar, söta buketter och stiliga bordsdekorationer - året om. I Dekorera vackert får vi lära oss hur vi med enkla medel binder buketter och kransar, gör arrangemang och personliga dukningsdetaljer för årets alla säsonger. Med enkla steg-för-steg-bilder, instruktioner och råd om materialval kan såväl den nyfikne nybörjaren som den inbitne kransmakaren skapa blomsteralster som sätter guldkant på vardagen. En dos skaparglädje och ett förkläde är det enda som behövs. Författaren och blomsterkreatören Minna Mercke Schmidt driver 2006 den populära bloggen Blomsterverkstad. Hon har tidigare skrivit boken Blomstrande idéer. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
NYSKICK, liten hörnskada, se fler bilder! --- Förlag: Richters. Utgivningsdatum: 2005. Omfång: 81 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Kartonnage. Mått: 202 x 279 mm. --- "Välkommen till Edle Catharina Normans underbara värld av vilda blommor och andra växter. I den här boken delar hon med sig av sina kunskaper om hur man kan behandla naturens skatter så att de kan användas till buketter, kransar och dekorationer som är som en saga. Hon svarar på frågor om var man finner olika blommor och när de blommar, vilka som klarar sig länge utan vatten och vilka som måste stå i vatten, hur man binder sköra ängsblommor med tunn stjälk och hur man får dem att hålla sig i dekorationer. Boken inspirerar till egna utflykter i naturen och förmedlar glädjen över att finna vackra blommor, eleganta grenar och spännande bär och kottar som man kan skapa sina egna små mästerverk av." --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!
FÖRLAGSNY Perfekt som present. INBUNDEN , Svenska, 2012, 125 sidor. En doftande vårkrans av pärlhyacinter, ett somrigt blomsterarrangemang av hortensia och persikor, en krans av höstens färggranna löv eller en julig gran av tranbär. Ta till vara på det naturen erbjuder och skapa vackra kransar, söta buketter och stiliga bordsdekorationer ? året om. I Dekorera vackert får vi lära oss hur vi med enkla medel binder buketter och kransar, gör arrangemang och personliga dukningsdetaljer för årets alla säsonger. Med enkla steg-för-steg-bilder, instruktioner och råd om materialval kan såväl den nyfikne nybörjaren som den inbitne kransmakaren skapa blomsteralster som sätter guldkant på vardagen. En dos skaparglädje och ett förkläde är det enda som behövs. Författaren och blomsterkreatören Minna Mercke Schmidt driver 2006 den populära bloggen Blomsterverkstad. Hon har tidigare skrivit boken Blomstrande idéer. "Vilken härlig inspirationsbok till årets alla kransar. /.../ hela tiden syns det tydligt att författaren är en kunnig och erfaren trädgårdsbloggerska som kan sin sak." Ingrid Jernberg, Sundsvalls tidning
Dek. pappbd. Semic, 2012, 121 sid. Illustrerad med färgfotografier. Mycket gott skick. En doftande vårkrans av pärlhyacinter, ett somrigt blomsterarrangemang av hortensia och persikor, en krans av höstens färggranna löv eller en julig gran av tranbär. Ta till vara på det naturen erbjuder och skapa vackra kransar, söta buketter och stiliga bordsdekorationer - året om. I Dekorera vackert får vi lära oss hur vi med enkla medel binder buketter och kransar, gör arrangemang och personliga dukningsdetaljer för årets alla säsonger. Med enkla steg-för-steg-bilder, instruktioner och råd om materialval kan såväl den nyfikne nybörjaren som den inbitne kransmakaren skapa blomsteralster som sätter guldkant på vardagen. En dos skaparglädje och ett förkläde är det enda som behövs.
Oljemålning signerad Brusén vacker bukett