Till salu inom: ”

offecct säljes

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min soffa från OFFECCT då jag inköpt en ny större. Kuddarna är gjorda i efterhand och är i samma tygserie som den mörka delen på soffan. Skillnaden är att kuddarna har blommor broderade (se bild). Waterline är gjord av flamhämmande kallskum. Trästomme är försedd med Nozag-fjäder som ger en fast och jämn sittkomfort. Ben i krom. Soffan är 220 cm lång och 90 cm bred Nypris 17000 kr Soffan är i bra skick och jag vill bli av med den så fort som möjligt så tveka inte att ringa eller maila! Mitt pris 2600 kr
Designfåtöljer i läder från Svenska "OFFECCT" i deras mest populära serie BOND. Designad av Jean-Marie Massaud och passar perfekt för den kräsne som ställer höga krav på design, komfort och helhetsintryck. I bra skick utan några skador. Passar perfekt för det moderna hemmet eller kontoret. I priset ingår puffarna på bilden. De är i mycket bra skick! Nypris: 9860 kr per fåtfölj på Svenssons i Lammhult (http://www.svenssons.se/mobler/1042-fatoljer/2348-bond_fatolj/8419-med_karm_tyg_hallingdal.aspx) Finns i Stockholm City.
Nu säljer vi vår sköna och välbevarade designsoffa, Nemo av Offecct. Soffan är två år gammal och är i mycket bra skick, inga fläckar eller slitningar. Soffan är grå med avtagbar klädsel i tyg. Längd: 227 cm Djup: 91 cm Höjd: 75 cm Sitthöjd: 44,5 cm Det ingår fem kuddar. Två gråa, en orange och två röda. Vi har varierat mellan röd, orange eller bara haft de gråa. Nypris: 37.000 kr ink kuddarna.
Jag säljer 2 st (mått: 1x 120x62 cm, 1x 80x72 cm) Ord pris för båda: 6960:- (ex moms) Fungerar lika bra i kontorsmiljö som hemma miljö. Green Pedestals är en del av Offeccts OASIS-koncept som är ett sortiment med designprodukter som tillsammans med växtlighetförstärker och tillför arbetsmiljön ett mervärde, inte minst genom en medveten användning av gröna inslag och en förbättrad luftmiljö. OASIS vänder sig också till arkitekter som är intresserade av att addera gröna inslag i sina projekt. Green Pedestals förhöjer växterna på eleganta ben. De kan användas som rumselement som delar av rummet och skapar oaser.
Vi säljer av Offeccts ljudabsorbentplattor för både design och behagligt ljud. Ljudplattan placeras på vägg enligt bild och ger ett varmt utseende samt ett mjukt och behagligt ljud. Alla plattor är gröna. Totalt finns 40 st. Ord. pris 1200 kr/st Vid köp av: 1-5 st: 600 kr/st 6-10 st: 510 kr/st 10-20 st: 420 kr/st 21-40 st: 350 kr/st