Till salu inom: ”

ny akustisk gitarr yamaha fc 700 ms säljes

Tidigare annonser till salu

Klassisk akustisk Yamaha CG series gitarr i nyskick. Nylonsträngad. Orginallåda ingår. Ingår även extra strängar. Nypris ca 2800 kr. DETAILS: Top Spruce Back & Sides Nato Neck Nato Fretboard Rosewood Bridge Rosewood Frets 19 Medföljer även en SEIKO Chromatic Guitar & Bass tuner med "sound reference" och "digital cent indication". Mycket lätt att stämma gitarren med en inbyggd mikrofon som automatisk känner av ton alt. manuellt val av ton. Bra i brusiga miljöer. (Även Input / Output för elgitarr/-bas) Nypris ca 500 kr. Dvs totalt nypris ca 3300 kr.
Jag har ärvt denna klassiska akustiska gitarrYamaha G-230 i mycket fint skick, knappt använd och noga rengjord från damm o.d. så blank och fin nu. Inga repor eller hack alls vad jag kan se. Gitarren är ca 30 år gammal och är tillverkad i Taiwan av bl.a mahogny, gran och rosenträd. Modellen ska ha bra ljud enligt kunniga. Att den är gammal är ju en fördel då den "satt" sig. Pris eller vettigt bud. Enbart mejlkontakt som kollas ofta av mig. Gitarren finns i Södertälje med omnejd. Tror det är orealistiskt att skicka denna så det är nog upphämtning som gäller!?
Säljer nu min akustiska Yamaha FG730S gitarr. Gitarren är inköpt på Musikbörsen (numera 4sound) i Malmö för lite mer än 1 år sedan för 3500 kr. Priset för en ny nu är 3200 kr. Gitarren har stått i gitarrställ eller hängt med gitarrhängare på väggen sedan jag köpte den. Enligt mig är gitarren i mycket bra skick. En gitarr med härlig klang och varma djupa toner. Låter kanon och är en fröjd för ögat då man lagt ner extra arbete på dess utseende. Specifikationer: Lock: Solid Sitka Gran Kropp: Rosewood Hals: Nato Greppbräda: Rosewood Ring eller maila mig. Kan tyvärr inte svara i telefon under dagtid på vardagar.
Akustisk gitarr säljes, köpt för ett par år sedan men inte använd mer än ett få par gånger och är i nyskick. Gitarren är en Yamaha CG90MA med nylonsträngar som passar utmärkt för nybörjare. I priset ingår även ett smidigt och skyddande fodral som både kan bäras i handen och på ryggen. Pris 1000 kr Nås på telefon efter kl 16, annars går det även bra att skicka ett sms så ringer jag upp Skojare undanbedes
Hej! Köpte en gitarr till min man med hopp om att han skulle lära sig att spela lite romantiska låtar för mig. Detta skedde dock aldrig, så nu säljer jag den.. Helt sprillans ny med fodral som jag köpte till. Vi har också en hel del gitarrböcker om det skulle vara av intresse. Maila så ringer jag upp. Kan även hämtas i Malmö. Det angivna priset gäller. MVH Jenny