Till salu inom: ”

nishiki race hybrid pro sl använd 2 mån säljes

Tidigare annonser till salu

Årsmodell: 2007 Ramstorlek: S (lämplig för dig som är 160-179 cm lång) Ram: Compact Race Hybrid Geometry 7005 T4-T6 Doublebutted SL Tuning Gaffel: Carbon Carb Tech TX 700 Bromsar: V-broms Vevparti: Truvativ touro Pedaler: Kombi SPD/vanliga skor Bakväxel: Shimano 105 (9-del) Framväxel: Shimano (3-del) Nypris: ca 10 000 kr Kvitto finns Cykeldator Cat Eye Velo 8 och flaskhållare medföljer. Servad hos Cykelstället i Luleå. Är i mycket fint skick. Har rullat ca 180 mil. Alltid förvarad inomhus, ej använd vintertid. En perfekt tränings- och pendlingscykel - jag har varit mycket nöjd med den! Säljes eftersom mitt cykelintresse ökat och jag nu köpt en racer. Länk till 2012 års modell: http://www.nishiki.se/Hybrid/Ultra_Pro Finns i Luleå.
Nishiki Ultra Pro från 2008 i fint skick, förvarad inomhus. Cykeln är snabb och med sportig geometri. Bland de lättaste hybridcyklarna, runt tio kilo. Bra komponenter, bland annat Shimano 105 växlar bak, Lite Race Disc hjul, samt hydrauliska skivbromsar. Däcken som sitter det på är ett par lättrullade Continental Grand Prix 24 mm. Säljes billigt eftersom en eker har gått i bakhjulet, vilket därför bör riktas till. Dock har jag en extra eker som följer med. Storlek Large: 184-192 cm. Billigare vid snabb affär!
En ny Nishiki Race Hybrid Pro SL till salu. En otroligt snabb och kul cykel passar att både träna på och pendla med. Cykeln är fullt utrustad med Shimano 105 växlar och och Shimanos hydrauliska skivbromsar. Sadeln på bilden ingår inte dock. Sadeln som ingår är antingen en svart eller vit Selle Italia eller en WTB. En supercykel som kan köras hela året. Cykeln har rullat 4 mil. Storlek Medium (51-52cm). Nypris på cykeln är 9400kr. Den finns troligtvis rabatterade nu, men inte så här billigt. Kvitto finns trots att cykeln var ett pris i en tävling.
Har en Nishiki Ultra Pro med ramstorlek medium till salu som är i bra skick den har alltid varit inomhusförvarad och är inte använd det senaste året. Behöver endast två nya ekrar bak och nya däck samt fylla på lite olja till frambromsen, det är inga större kostnader (under 1000:- skulle jag tippa). Säljes pga att jag har två MTB som jag använder dagligen och till träning. Nypriset låg på 12.500:- säljes för 3.700:- vilket är billigaste på Blocket, finns att hämta i Högsbo vid Axel Dahlströms Torg. "Hybrid Ultra Pro är ett träningsredskap för dig som gillar att cykla fort... riktigt fort. Med stor inspiration från landsvägsracern har vi skapat en hybrid med mycket fina köregenskaper. Cykeln handbyggs i Göteborg med dubbelverkande hydrauliska skivbromsar. Det är ett effektivt bromssystem som kräver minimalt med underhåll och justeringar. Den lätta handsvetsade ramen och de starka Lite Race Disc-hjulen med maskinkullagrade nav tar dig runt Vättern på nolltid." Mer info finns på http://www.nishiki.se/min-nishiki/kollektionsarkiv/2010
Säljer nu min Nishiki Race Hybrid Pro SL, med speciell racing ram och däck/fälgar. Några små repor men fungerar utmärkt (som den ska). Perfekt som en snabb pendlingscykel. Säljs nu pga av köp av annan cykel. Storlek M. Jag är 178cm och den här fungerat bra för mig. SPECIFIKATIONER Ram Aluminium 6061-T6 Gaffel Hi-Ten D-type Vevparti Shimano M191 Hjul Kenda, Linus Disc fälg Racing däck, 23mm Bakväxel Shimano Tiagra Framvaxel Shimano M191 Växelreglage Shimano Alivio Nishiki gel handtag Bromsar Race V-broms SPD pedalar Abus lås och cykelpump medföljer Totalvikt 11,3 kg Övrigt 24 växlar, ba30,fram48/38/28