Till salu inom: ”

nalle puh 2 allan edwall fyra sagor cd äventyr säljes

Tidigare annonser till salu

Välkommen till -Nalle Puhs Magiska Värld-, en underbar plats där fantasin blomstrar och det roliga aldrig tar slut! Följ med alla dina vänner från Sjumilaskogen i fyra härliga tecknade äventyr då de skrattar, leker och får viktiga lärdomar i att bry sig om och tänka på varandra I -April, april- upptäcker vännerna i Sjumilaskogen att de blivit lurade på olik sätt. Men om alla blivit lurade, vem kan då ligga bakom? Fartfyllt värre blir det sedan i -Det stora tåglånet-, då Tiger och Nalle Puh hamnar på ett skenande tåg i Vilda Västern. Ett tåg som sheriffen Nasse försöker stoppa. I -Fy bubblan- kokar Tiger ihop en specialblandning som han kan göra jättesåpbubblor av. En jättekul idé, ända till Nalle Puh hamnar i en bubbla - och kan inte komma ut. Puhs problem fortsätter i -Hur är ställningen, Puh?- där han får vara domare i ett spel med väldigt otydliga regler... Oavsett om du är liten eller stor, så finns det alltid mer att upptäcka i -Nalle Puhs Magiska Värld-, när det är -Lekdags med Puh-.
V.Smile™ är ett unikt tv-inlärningssystem som tar med barn på magiska äventyrsresor djupt inne i Sjumilaskogen till sagornas land. Upplev kreativt spel och inlärning tillsammans med interaktion med de färgrika bilderna. Med massor att lära sig och upptäcka, inklusive några gömda överraskningar, kommer äventyret aldrig att bli detsamma två gånger!Följ med Nalle Puh och hans vänner på detta fantastiska äventyr där förskolebarn får lära sig alfabetet, siffror, former, ordförråd och mycket mer. Hjälp Nalle Puh att lösa uppgifter och samla så många honungskrukor som möjligt på vägen till festen. Glöm inte att hålla utkik efter hemliga områden där Nalle Puh kan träffa sina vänner och söka efter bonushonungskrukor.Med joystick och inlärningsspel med Nalle Puh. För 1-2 spelare.den innehåller fyra andra spel toy story, min hund valp, thomas toget och myckey
Sjumilaskogen blir riktigt levande i dessa fyra charmerande och underfundiga berättelser illustrerade av den kände Disneytecknaren Carson Van Osten. De vackra bilderna är gjorda i akvarellteknik och det fina, matta pappret i boken lyfter fram de finstämda färgerna på ett verkligt snyggt sätt. Följ med och träffa alla de välkända figurerna Nalle Puh, Nasse, I-or, Tiger, Kängu, Ru, Uggla ... och lär dig samtidigt ett och annat nyttigt om naturen. Boken om Sjumilaskogen är en riktig önskebok för både unga och gamla Puh-fan! Förlag: Egmont Kärnan.2010.Inbunden.Opag.Rikt illustrerad av Osten och Kurtz.Kartonnage Bok.Format 26,6 x 19.8 x 1.9 cm.Vikt: 602 g.Språk: Svenska.Absolut nybok.Frakt och förpackning 40 kronor.(Sverige).(CD)
Sjumilaskogen blir riktigt levande i dessa fyra charmerande och underfundiga berättelser illustrerade av den kände Disneytecknaren Carson Van Osten. De vackra bilderna är gjorda i akvarellteknik och det fina, matta pappret i boken lyfter fram de finstämda färgerna på ett verkligt snyggt sätt. Följ med och träffa alla de välkända figurerna Nalle Puh, Nasse, I-or, Tiger, Kängu, Ru, Uggla ... och lär dig samtidigt ett och annat nyttigt om naturen. Boken om Sjumilaskogen är en riktig önskebok för både unga och gamla Puh-fan! Förlag: Egmont Kärnan.2010.Inbunden.Opag.(60 sidor).Rikt illustrerad av Osten och Kurtz.Format 26,6 x 19.8 x 1.9 cm.Vikt: 602 g.Språk: Svenska.Absolut nyskick.Frakt och förpackning 47 kronor.(Sverige).(CD)
Nalle Puh 2 Allan Edwall fyra sagor cd äventyr