Till salu inom: ”

nad m51 dac förförstärkare säljes

Tidigare annonser till salu

NAD M51 High End D/A omvandlare fungerar även som ett digitalt försteg / förförstärkare. Spelar 24-bit / 192 kHz via alla digitala ingångar inklusive HDMI och USB från till exempel en NAS. HDtracks är en utmärkt källa. Balanserade XLR utgångar. HD-ljud från Blu-ray. Fjärrkontroll. Säljes för 9 900 kr (Nypris 14000kr) med kvitto och garanti från Hi-Fi Klubben. Hämtas helst i centrala Malmö. Topptestad: http://www.hifiklubben.se/produkter/stereo/da-omvandlare/nad_m51_da-omvandlare.htm http://www.whathifi.com/review/nad-m51
Pga barnvagn, sena nätter och tidiga mornar med vår nyfödda pojke, har jag nu insett att det inte blir mycket tv tittande. Så jag säljer min NAD m51 dac som håller absolut världsklass, ett så fint rent och detalj rikt ljud har jag inte hört tidigare. Mitt ex är inte mer än ett år gammalt. In köpt på nätet för 16000 då, idag ligger den på 14000kr Mitt ex är i perfekt skick nån liten repa på toppen, annars helt fläckfri och fullt fungerande. Jag säljer den för 6500:- vsa Finns centralt i sthlm Kan tänka mig skicka..
Detta är en riktigt kompetent DAC som även kan användas som digital förförstärkare och kopplas direkt till ett slutsteg. I praktiken är det samma maskin som i Nads Master-serie ( M51 ) för 14.998 kr, dock har C510 även volymkontroll. De många ingångarna (bl a HDMI, asynkron USB, optisk och koaxial respektive balanserad XLR och HDMI ut, gör den lämplig som navet för t ex stereo, dator, TV och Apple TV. Har använts tillsammans med Nad M3 och ger ett tydligt klarare och öppnare ljud, en riktig trollerilåda faktiskt. Köpt som ny 26 mars 2015 och är i absolut nyskick, fjärrkontrollen i princip oanvänd. Kvitto, originalkartong och alla tillbehör finns. Läs mer på Hi-Fi klubbens sajt där det bl a står: C510 är en kompromisslös D/A-omvandlare/digital förförstärkare som lockar fram det bästa från alla digitala stereoljudkällor. Den är ett perfekt komplement till en analog High End-förstärkare, och via HDMI får du äkta HD-stereoljud från Blu-ray. Dess extrema processor på 35 bit/844 kHz placerar den bland världens allra bästa separata D/A-omvandlare oavsett pris, och den är ett perfekt komplement till en högkvalitativ analog integrerad förstärkare eller ett renodlat effektsteg.
Välkänd d/a-omvandlare och flerfaldig testvinnare, sök och hitta gott om recensioner, finns bara positivt om denna. Nu har jag bytt upp mig till Nad M51 som är en helt digital förförstärkare och denna har blivit överflödig. Mina öron hör ingen skillnad alls trots att det skiljer enormt i pris. Denna dac har balanserad (xlr) och obalanserad (rca) utgång, balanserad digital (xlr), usb, optisk och coaxial (rca) ingång, funktion och utseende är som nytt men den är ca 3år gammal och flitigt använd. Inspelad, så att säga. Kopplar gärna in den för provlyssning. Tveksamma internetbutiker säger sig ha sålt denna för 5199:-, dock är det billigaste jag hittade nu 5599:- och det dyraste 7199:- Bestäm du vad du tycker den är värd, jag är inte fattig så skambud ignoreras. Skickas mot förskottsbetalning, giltiga betalningsmedel är cash, swish, bankgiro, överföring via swedbank eller handelsbanken samt bra cognac, skotsk singelmalt 25+ eller väldigt mycket öl av god sort. Är även på jakt efter ett 8- bitars nintendo i nyskick samt nad M5 cd-spelare. Andra bytesförslag mottages tacksamt via mail, får du inget svar så var det inte intressant.
NAD M51 D/A-omvandlare. DAC från NAD:s Masterserie med bl.a. HDMI, USB och balanserad XLR-anslutning. Fungerar även som digital förförstärkare med volymkontroll och fjärrkontroll. Orginalkarton finns. Läs mer på www.hifiklubben.se Pris: 8000 kr. (nypris 14998 kr)