Till salu inom: ”

musikinstrument affär stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer ett par denon s3000 cd spelare i mycket bra skick med massa roliga funktioner, lite skönhetsfel som b.la smutsig/dålig laser, ena stopp knappen glappar samt att en cd spelare har svårt att svälja en cd skiva, kan lagas mot c:à 1000:- så har Ni ett par grymma och roliga cd spelare med flera olika funktioner såsom scratch m.m. Finns att hämtas på Södermalm, kan skicka men då får köparen stå för frakten Säljer dom billigt pga Nyköp! Eventuellt billigare vid snabb & smidig affär.
Då jag nu flyttar och ska börja jobba heltid känner jag att tiden inte räcker till. Säljer alltså min utrustning som består av ett Road Ready Case, 1st Pioneer DJM800 samt 2st Pioneer CDJ-1000MK3. Utrustningen är i gott skick, står hemma hos mig och har några enstaka skavanker, dock inget som man stör sig på. Ena hot cue:n är trasig men går att lämna in för lagning för 500:- för den som känner sig sugen på att använda hot cue:s. - Inget jag själv gjort. Skickas inte. Finns i Nyköping, strax söder om Stockholm fram till maj. Annars finns jag i Eskilstuna. Snabb affär önskas då jag gärna blir sentimental. :') OBS. Technicslurarna ingår ej.
Keyboard från Casio, fungerar utmärkt. Säljer det pågrund av att jag inte längre använder det. Mikrofon med stativ + stativ till keyboard ingår i priset. Många olika funktioner finns på keyboardet. För fler frågor mejla eller ring gärna ! Längd: 95 cm Djup: 35 cm Vid eventuellt köp måste du hämta keybordet själv hos mig då jag inte har körkort och möjlighet att frakta det till dig. OBS ! Priset är förhandlingsbart vid snabb affär
Hallå! Tänkte nu sälja elgitarren samt min förstärkare pga av tappat intresse. Jag säljer även min effektpedal men till den medföljer tyvärr ingen sladd, men finns att köpa i butik för ca 70 kr. Priset för hela paketet är 1300 kr. Men kan tänka mig billigare vid snabb affär. Det som höjer priset är effektpedalen som kostar en hel del vid nypris. Det går att köpa allt separat. Slå gärna en pling om du är intresserad! /David
En mycket bra cymbal som det blivit dags att sälja. Zildjian A China High 18", som jag skaffade mig för ca 10 år sedan, men som knappt blivit använt alls, mestadels för att jag slutat spela trummor. Den är i så gott som nyskick. Eftersom jag inte finner någon annan användning för den, får du den för vrakpriset 1500 kr, prutat och klart. Jag kommer att vara i Stockholm-/Södertäljetrakterna 10-13 juli, och sedan lite sporadiskt under sommaren. Jag kan mötas upp inom stockholmsområdet för att göra affärer. Hör av dig per mail eller telefon. Först till kvarn.