Till salu inom: ”

moped pgo big max säljes

Tidigare annonser till salu

Svart/Röd Ny pris 14995 ditt pris 11900 Big Max-modellen är den mest sålda scooter i Danmark. Med den robusta scooter kommer du inte bara fram i tid, utan åker också bekvämt i alla sorters väder. Det är inte utan anledning att posten i Danmark använder Big Maxen när posten skall ut. Så behöver du ett pålitligt transportmedel? Då är det en Big Max du skall ha. Obs! Det kör runt flera Big Max som har gått mer än 10.000 mil! Motortyp: 49cc, 2-takt, 1cyl, luftkyld Sadelhöjd: 780mm Torrvikt: 85 kg Växling/start: Automatic/El/Kick Tankvolym: 6,8 liter Bromsar: skiva/trumma
Säljer nu min EU moped PGO Big Max årsm.07, då jag inte har någon användning för den längre. Tjejkörd moped som är från 2007 och är körd 824 mil. Otrimmad men går ändå lite fortare än sina tillåtna 60km/h. Med mopeden följer även ett godkänt mopedlås. Godkänd för 2 passagerare. Mätaren till tanken fungerar inte, varför vet jag inte. Mopeden har både kick start och el start. Jag har alldeles nyss satt in ett nytt batteri. Mopeden är i väldigt fint skick och går riktigt bra och billigt.
Big Max-modellen är den mest sålda scootern i Danmark. Med denna robusta scootern kommer du inte bara fram i tid, utan åker också bekvämt i alla svarters väder. Det är inte utan anledning att posten i Danmark använder Big Maxen när posten skall ut. Behöver du ett pålitligt transportmedel? Då är det en Big Max du skall ha. Obs! Det kör runt flera Big Max som har gått mer än 10.000 mil!
Säljer min PGO Big Max moped på grund av att den ej används längre. Det gjordes en översyn av mopeden samt byttes kick och batteri hösten 2012, sedan dess har den gått felfritt. Tändlåset är trasigt, men det går att starta med nyckeln ändå. Mätarställningen står på c:a 1300 mil. Hjälm samt kedjelås ingår i priset om man så vill. Vid fler frågor, maila mig gärna. Säljes till högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket välvårdad och sparsamt körd vit PGO BIG MAX EU25. Köpt maj 2011 ny i butik och endast körd 132 mil av en ägare. Lättkörd och stabil dansk moped som enkelt servas i Sverige. Ej krockad eller vält. Säljes på grund av att körkort för bil blivit aktuellt. Nypris 14 495:- (exklusive godkänt lås samt hjälm). Säljes nu för 9 500:-. Hjälm (storlek M) och godkänt lås ingår. Mejla eller ring vid intresse.