Till salu inom: ”

moderkort böjda pins asrock z77 extreme4 säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Har ett ASUS Z77 V-Pro kort som är defekt. Flera CPU pins är böjda och en har till och med ramlat av när jag försökte rätta till dem. Allting hände när jag skulle ta bort CPUn för att skicka kortet på RMA och butiken ville självklart inte byta ut det pga böjda pins. Så jag tänkte skänka det. Bara för att några pins är böjda så betyder det inte automatiskt att processorn inte kommer fungera men man vet ju inte förrän man testar. Man kan ha tur och allting fungerar, då får man ett gratis moderkort. Är också lite skadat i sidan men inget farligt (se bild). Har tyvärr ingen bild på pinsen. Kortet finns i Borås. Kan skickas också men då hade jag tänkt att mottagaren ska stå för frakt. Tillbehör som medföljer: Manual, CD, ASUS SLI bridge connector, ASUS Q-Shield (Backplate), ASUS Wi-Fi GO! card, Wi-Fi Ring moving antenna, 1 x 2 in 1 ASUS Q-Connector Kit
Nytt moderkort säljes pga felköp, enbart 2 veckor gammalt. Moderkortets bios är flashat till P2.0 och har testkörts med processor i7-3770 3.4 GHz och RAM minnen corsair vengeance LP 1600 MHz. Fungerar utmärkt. Väldigt snabb start med tredje generation SSD. Alla 4 RAM platser fungerar. Intel chipset Z77 moderkort socket 1155. Passar till Intel Core i3, i5 och i7 processorer. Produkttillverkarens hemsida: http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme4/ Alla original tillbehör finns: 2 st svarta 50 cm SATA 3 kablar med lås-clips (en rak-rak, en rak-vinkel) En Crossfire och en SLI brygga. Med köpet lägger jag även på ett eSATA kort, en 4pin molex till 6pin PCI-Express strömkabel och val om 2 st orangea 50 cm SATA 2 kablar (rak-rak eller rak-vinkel med lås-clips. Se bild 3. Dagspris runt 1200 kr. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1165756 Kvitto finns för uppvisning.
Moderkortet köpte jag för att ha när mitt andra var i väg på garantirep. så det är obetydligt använt. Processorn köptes förra veckan för att jag tänkte bygga en nas baserad på kortet, så den ha bara varit igång i ett par timmar. http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme4/ Moderkortet kommer med kartong + alla delar och kvitto. Nypris cirka 1600:- för kort + proc., det blir ditt för 800:- på köpet får du dessutom både originalkylaren och en Zalman 9900 (lite osäker på namnet...) Jag kan sälja sakerna i delar om det önskas. Skickas helst inte, om jag ska skicka är det förskottsbetalning med frakt som gäller.
Hallå! Säljer mitt moderkort (Asrock z77 Extreme4) där pinsen e böjda. Jag är rätt säker på att det är bara att böja tillbaka de pinsen som har lagt sig ner. http://puu.sh/44KUk.jpg Close up http://puu.sh/44KWg.jpg Nypriset var ~1600kr. Nu ligger den på ca 1155kr billigaste på Prisjakt. (Länk: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1165756 ) Allt följer med förutom den plast hållaren som sitter på moderkortet när man får det och 2 st SATA kablar. Priset är diskuterbart, men frakt betalar köparen. Bor du nära och vill hämta upp moderkortet så finns jag i Skåne. Exakt plats skriver jag till den eventuella köparen. Så börja buda på! Högsta bud: 210kr.
Har ett Asrock z77 Pro 4 som ligger och samlar damm. http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Pro4/ Inköpt Juli 2012 och är fullt fungerande, har aldrig haft några problem med det. Har bytt till M-atx och därav försäljningen. Det som syns på bilderna följer med, kan även slänga med några sata-kablar om så önskas. Prisidé 300kr, kom med bud. Kan hämtas hos mig eller skickas mot fraktkostnad, kostar 65kr med Schenker och lite mer med Posten. God Jul!