Till salu inom: ”

modelljärnväg skala n säljes

Tidigare annonser till salu

Tillfälle som kanske aldrig återkommer. Jag har i över 30 år samlat på modelljärnvägsgrejor i skala N. En stor del av det rullande materialet är fabriksnytt och har aldrig varit uppe ur sina kartonger. Samlingen består av ca: 35 lok. Fleischmann, Roco, Arnold, Minitrix mm. Ca: 60 vagnar. Fleiscman, Roco, Ibertren, Lima mm. Rälsmaterialet är övervägande Roco. Att räkna upp allt i en annons är omöjligt. Den som är intresserad är välkommen att titta på grejorna och ge ett bud. Den som köper allt, har förtur. Ring gärna och ställ frågor.
Hejsan säljer en tåganläggning i ett rumsbord, med måtten L 118cm. B 78cm. H 48cm. Det är ett glasbord med täckande glasskivor på sidorna också. Dels för damm och små fingrar. Anläggningen är enrundslinga i en stads och naturmiljö med oljecisterner. Det är gatu och husbelysningar,bilar m.m. Loket är ett Fleischmann 051 och 10 oljevagnar. Jag har haft det i flera år som rumsbord, tänkte bygga en ny slinga med annan "miljö". Man kan ställa det i ex. ett skyltfönster, hotell, kontor m.m. det är en fin och udda möbel, som gärna drar blickarna till sig. Jag svarar endast i telefon.
Massor av räls, växlar, trafos och tåg säljes. Minitrix skala N.
Skala N. Ca 160 cm långt och 80 cm brett landskap i olika höjder.2 huvudspår och ett antal elväxlar. 3 lok och 12 vagnar av olika karaktär medföljer. Kontakt endast via telefon pga lånad mail. 3500 :- eller högstbjudande.
Tre ellok, ett defekt ånglok, tio godsvagnar, tio elektriska växlar, två kryssväxlar, två "vagnpåsättare". Bytes mot ett lok och personvagnar; ett "tågset". Defekt eller skala spelar ingen roll.