Till salu inom: ”

modeller mönster stickmaskin säljes

Tidigare annonser till salu

Ny servad! Rengjord, oljad och ny tryckstång. Brother KH-881 är en 24 maskor hålkortsmaskin, en standard stickare med 4.5 mm mellan nålarna, 200 nålar. Lämplig för handsticknings garner 2 - 3.5 mm. Men man kan sticka med grövre garner om man stickar på varannan nål. Den här modellen har spetssläde som gör att du kan sticka vackra spetsmönster. Du kan sticka 1 eller 2 färgs mönster helt automatiskt. Denna modell har en inbyggd stickledare som gör att du kan rita egna mönster eller använda sy mönster för elastiska tyger. Levereras med alla verktyg + hålkort. Instruktioner på Engelska och Svenska + en CD skiva med massor av mönster, allt från baby till vuxen. Skickas med Bussgods (ca 400kr) eller hämtas i Gävle
Endast 5 år gammal, perfekt skick. Standard stickmaskin med roterande hålkort för automatisk stickning av mönster. Mycket funktionssäker och slitstark stickmaskin. Levereras helt komplett med bl.a. 20 färdiga hålkort, varvräknare, garnspännarfjädrar samt alla de små tillbehör som du behöver. Dessutom ingår koner och ullgarn. Dvs allt ingår för att komma igång direkt. Teknisk data: Antal nålar: 200 st Nålavstånd: 4,5 mm
Resårmodul till de flesta modeller av standardstickare med stålbädd från Brother, både hålkortsmaskiner och elektroniska maskiner. Det här tillbehöret kan användas till mycket, mycket mer än bara resårstickning. Patentstickning, jacquardstickning, fiskbensmönster, förskjutna mönster är exempel på vad du kan göra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stickmaskin Silver Reed 280 (standard) med många tillbehör säljes för 7 000 kr eller högstbjudande. Jag köpte maskinen 1997 och använde den flitigt under ett par år, men tyvärr har jag inte längre tid att sticka så därför säljer jag nu denna älskade maskin. Det är en kvalitetsmaskin, tillverkad i Japan. Modellen säljs fortfarande, nypris 12 290 kr. Tillbehör: - en låda med grundtillbehör som följde med vid köp, inklusive färdiga hålkort och stickmaskinsolja - hålkort blanka, rulle på 4,5 m, nypris 390 kr - håltång för att kunna göra egna mönster, nypris 760 kr - konvinda (nystapparat), nypris 800 kr - plastkoner till konvindan, 11 st, nypris ca 300 kr - två häften varav en instruktionsbok om maskinens funktion och en stickhandledning Totalt nypris maskin och tillbehör: ca 14 665 kr Dessutom ingår en hel kasse stickmaskinsgarner, både stora oanvända koner och några mindre. Nypris ca 1 000 kr. Silver Reed är i dag den enda stora tillverkaren i världen av stickmaskiner, vilket gör att det är lätt att få tag på tillbehör och reservdelar. Läs mer här. http://www.olax.com/ Stickmaskinen finns i östra Hökarängen i radhus nära Örbyleden och Nynäsvägen (Skönstaholm). Om annonsen är kvar är maskinen kvar. Välkommen att titta! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Forum. 1985 uppl. 1985. 127 s. Inbunden. 29x22cm. 700 gram. Mycket gott skick/ nära nyskick. Boken för dig som vill få ut det mesta av din stickmaskin. Den innehåller mängder av tips och idéer som vanligtvis inte står i stickmaskinens instruktionsböcker och är en guldgruva för den som vill veta mer om hur man kan kombinera modeller, mönster och garner. Innehåller såväl enkla som mer avancerade mönstertekniker. Alla plagg och stickprover visas i färg.