Till salu inom: ”

mio tynningö matgrupp oljad ek 4 stolar säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Pga flytt säljer vi nu vår matbord och tillhörande stolar som vi köpt från MIO. Bordet heter Tynningö med plats för 4 stolar, men kan utvecklas till att ha plats för 6 stolar. Bordet är i massiv ek. Och de 4 stolarna har skinndynor. Ordinarie pris var 9800kr då vi köpte det 2007. Bredd: 79 cm Längd: 120 cm + 45 cm Hämtas på ringvägen, prutat och klart. Först till kvarn
Vi säljer vår matgrupp, bord med fyra stolar och tilläggsskiva som lätt tas av eller på. Inhandlat på Mio för fem år sedan. Massiv oljad ek, fyra stolar av ek och klädsel av mörkbrun läderimitation (PU). Allt är i fint skick för att vara fem år. Man kan enkelt sitta 8 pers med tilläggsskiva - går att sätta tex barn på kortsidorna och då få in 10 pers. Mått: Matbord: 140x90 cm Tilläggsskiva: 45x90 cm Bordet och liknande stolar går fortfarande att köpa på Mio för ord pris 6750:-. Vi säljer endast allt tillsammans. Kan hämtas omgående. Endast seriösa köpare tack.
Bordet "Peppar" i massiv oljad ek från Mio har smarta extrafunktioner i form av en utdragsskiva för mera avställningsyta samt en besticklåda. Bordet är sparsamt använt och i mycket gott skick, nyskick. De sex stolarna är av modell "Frida" i massiv oljad ek och bycastläder från Mio. Två av dessa är mera slitna än de andra fyra som är i gott skick. Bord: L180 B90 H75 Stolar: B45 D48 H100 Säljes som komplett matgrupp pga flytt. Tacksam om du inte ringer efter 20:00.
Välvårdad matgrupp i oljad ek 90x180 cm med 2 st tilläggsskivor á 50 cm (en i vardera kortsidan). Stolarna har svart sits och är bekväma att sitta länge i. Bordet är utsatt för normalt slitage och välvårdat. Inga djur eller småbarn som satt märken i det. Rökfritt hem. Vi har köpt ett mindre runt bord då vi tyckte att det var för stort för vårt lilla hus och ville pröva något nytt. Hör gärna av er vid intresse och välkomna att titta på matgruppen. Liknande på MIO kostar idag cirka 10000 kr och då är väl begagnat ett bra alternativ tyckte vi. HÄMTAS PÅ PLATS!
Matgrupp i oljad ek. Bord i massiv ek med klaff Längd=1,2m Bredd=0,8m Klaff=0,45m, samt 4 stolar m svart dyna Inköpt på Mio "Tynningö"