Till salu inom: ”

miller tig ac dc svets aga 200 säljes

Tidigare annonser till salu

Används sällan o kan lika gärna säljas. Det är en Miller econotwin med HF start 200A. Inte världens nyaste maskin, men gör sitt jobb o mer därtill, både på stål och aluminium. Levereras med bra slangpaket och regulator. Har även en tom 20L flaska som kan medfölja vid snabb affär. Maskinen står på hjul. Väger rejält så skickas inte! 7900:- eller lite billigare vid snabb affär. (har inga bilder på den men lägger up en lånad bild)
Hej! Ska nu sälja mina svetsar. Miller 150amp AC/DC tig. Fungerar till aluminium / rostfritt och järn. Är en riktigt bra svets som gör väldigt fina svetssömar trots sin ålder. Slangpaketet är inte så gammalt men behöver ses över. Pris: 5500:- AGA Mig 200 svets Går att svetsa i bilplåt men är egentligen till för grövre plåtar och järn. Pris: 1500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en Miller tig svets som jag skulle vilja sälja då jag funderar på nått annat. Är en 300 amp svets som går och svets aluminium, rostfritt o svartstål med, finns även uttag för pinne MMA svetsning. Vatten kylt handtag sitter det på den och fot pedal. Sitter 32 amp handske på nu och jag har kört på 20 amp i säkrings skåpet. Den har funkat kanon för mig riktigt bra kräm i den, behöver oftast inte ta bort så mycket smuts och så då den bränner bort allt. Ring maila eller smsa för mer info. Fler bilder finns och tuben medföljer Ej.
Till Salu en helt ny Miller 450 XPS Köp en reäl svets som håller livet ut! Inköpt hos Svärds i Borlänge för 1 år sedan med 3 års garanti helt oanvänd svets med en ny rulle DWA 50 1,2 sitter i Ny gas klocka följer med Har köpt till ett 4 meters Kempi slangpaket åxå Ny pris för endast svets är över 40000 sek Säljer allt för 27000 Obs allt är NYTT!! Mvh Jörgen 0703161084 / 0761114954
Miller svets migutrustad för aluminiumsvetsning Står på vagn Fungerande svets med ett antal trådrullar Pris: 8000kr, moms tillkommer Om företaget Välkommen till SKROTTEKNIK ENKÖPING AB Vi hjälper till med finansiering inbyten och transport. Hos oss hittar Du alltid ett brett utbud av nya och begagnade maskiner lastbilar flak och mycket annat. Vi har i 30 år levererat utrustning till företag.