Till salu inom: ”

mikrofon muff säljes

Tidigare annonser till salu

Splitter nya Jåjk stickade ear-muffs , grå och vita säljs. Värmande och heltäckande hörlur med justerbar passform och riktigt bra ljud för din iPhone, smartphone, surfplatta eller MP3-spelare. Stickad i klassiskt ullgarn med mjuk och skön fuskpäls mot öronen. Löstagbar, trasselfri vävd sladd Volymkontroll och mikrofon för mobilsamtal Justerbar huvudbåge 3,5mm kontakt 10 mW, 32 Ohm, 20Hz-20KHz frekvensomfång Kan hämtas inom Malmö-området. Vid intresse ring/sms. Billigare vid snabb affär.
Hej! Jag säljer nu efter mycket fundering hela min musikutrustning för att studierna tar över och pengar för boende behövs. Mycket pengar och kärlek har lagts ned på detta, och här är listan över allt: - Gould XG (Gibson SG kopia) med inbyggd Fuzz Factory Mycket god kvalité. Bandslipad och helt setup inkl. intonering. Fuzz Factoryn har byggts in av mig själv och gör den här gitarren helt unik! Man kan alltså kontrollera världens coolaste fuzzpedal från gitarren! - VOX AD50 Helt sjuk modeling combostärkare med rörförsteg som ger den en väldigt varm ton i clean, men även fullt användbar för hårdare saker som kräver dist. Har en hemmagjord footswitch till denna som syns på bilden, den gör så att man kan stänga av/på effekter och byta kanal med foten. - Cort Earth70E akustisk gitarr Halvakustisk gitarr som jag har använt vid många skolavslutningar och diverse spelningar, som har en väldigt anpassbar equalizer. Halvakustisk innebär att den kan anslutas till en förstärkare. - Diverse pedaler, sladdar, gitarrställ, stämapparat, plektrumlåda, mikrofon, midi-kontroller Har som synes på bilden ett gäng pedaler som alla fungerar utmärkt med tillhörande smart strömförsörjning. *Digitech Death Metal dist-pedal som kan användas till metal, rock, blues, punk o dyl. *Digitech RP50 multieffektspedal som har en hel hög med effekter, bl.a. whammy, pitch shifter, detune, wahwah, yahyah, tremolo, delay etc. *Crybaby GCB-95 original Wah-Wah som varje gitarrist måste ha! Perfekt för spel på neckpickupen högt upp på halsen! *hemmagjord Big Muff Pi klon som jag gjorde som projektarbete i sista året på gymnasiet (MVG). Har samma kontroller som en riktig Big Muff och låter underbart! *JTS PDM-3 XLR-mikrofon som jag bara använt till smärre inspelningar, låter dock kanon på det lilla den använts till! *liten MIDI-kontroller med tillhörande sladd som kan användas vid hobbyinspelningar. Kontakta mig vid minsta lilla fundering och för priser! Ger även demo på hur allt kan användas!
Knappt ett års jättefint Saitek dator game-headset med vibrator , USB-kabel eller om man vill ha batterier bara till vibratorn och mikrofon med muff på, kanonljud klart och fint och mycket bas ,mjuka jättesköna att ha på sig, två sladdar 3,5-mm + garanti finns från Media Markt.
Då jag inte har något behov av micken så säljer jag min nästan oanvända Shure SM58. 1500kr eller ge mig ett bud. Och inte bara det, jag skickar med ett nytt batteri, och ett vindskydd, muff eller vad det heter.