Till salu inom: ”

metall kista koffert säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en väldigt vacker och ovanlig koffert, 54 cm hög, 74 cm bred och 44 cm djup. Det ovanliga är att kistan är av både metall och trä, dekorerad med vackert patinerad mässingsplåt och trälister med beslag och nitar(se bilder). Jag har i alla fall aldrig sett någon liknande kista, den har mycket pondus! Åldern på den vet jag inte, men det sitter en gammal fraktlapp på sidan med texten "Fraktgods till Pastor Y. Wesley, Nols station", något som också bidrar till det fräcka utseendet. Den pryder verkligen sin plats. Pris 1900 kr. Endast telefon, efter kl 15.00 vardagar.
Köper om du har en gammal kista skräpandes. Typ Amerika Kista/koffert eller annan fin kista i trä/metall. Hämtar inom Jönköping, ej i utkanterna då köper jag enbart om mötes upp i Jönköping. Köper av intresse för att använda i konstprojekt och är inte intresserad av affektionsvärde eller själva kistans historia/funktion. Har du en kista i metall eller trä du inte använder som bara är i vägen samt inte för stor så är den av intresse och jag ger mellan 250-450 kr beroende på skick då de brukar ligga runt det på loppis. Maila mig en bild så får du snabbt svar om intressant eller ej. Både välvda och platta kistor är av intresse.
Kista/Koffert Vintage Metall och trä Höjd 60cm, Bredd 81cm, Djup 50cm. Pris 450kr Tygtavla på träram Tyg Vintage collection 1970 textiltryck by Mairo. Svart havstulpan 143cm*143cm Pris 1500kr Del till Ikea soffan Tylösand Blev över vid flytt till mindre lägenhet Beige, bra skick 90cm*90cm Pris 350kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en underbart vacker kista i Chabby Chic stil, i metall. Riktig AMerika Koffert. Skickar gärna med bussgods vilket kostar 450 kr nästan till hela Sverige. Annars kan vi mötas alternativrt du hämtar i Jönköping. Rosor på högerkanten a kistan, mycket fint. DEssa säljs normalt för över tvåtusen kr så priset utsatt är vid snabb affär. 58 hög, 48 djup, 80 bred. Kan sända med bussgods vilket kostar ca 450 kr.
Säljer en fin koffert eller kista. Metall utvändigt trä invändigt. Bra skick. Ring