Till salu inom: ”

medryttare ponny säljes

Tidigare annonser till salu

jag är en 24 årig tjej som ridit sen jag var 7, och haft egen ponny sen jag var 14 till förra våren då jag fick avliva honom pga fång. Jag fick barn förra hösten och önskar nu en ponny/häst som jag kan rida, pyssla och sköta 3 ggr i veckan. Jag rider akademiskt/nh inspireradskogsridning, det viktigaste är att lyssna på hästen. är lugn i min ridning men älskar fart och fläkt under kontrollerade former. Skogen är detbästa jag vet, men även att ibland träna på bana. Hellst ska hästen stå max 15 min från Stigtomta. Jag har körkort.
jag är en 24 årig tjej som ridit sen jag var 7, och haft egen ponny i 10 år, dock inte nu. Jag fick barn förra hösten och önskar nu en ponny/häst som jag kan rida, pyssla och sköta 3 ggr i veckan. Jag rider akademiskt/nh inspireradskogsridning, det viktigaste är att lyssna på hästen. är lugn i min ridning men älskar fart och fläkt under kontrollerade former. Skogen är detbästa jag vet, men även att ibland träna på bana. Hellst ska hästen stå max 15 min från Stigtomta. Jag har körkort.
Heej! Mitt namn är Michaela, jag fyller 17 i år och söker en ponny/häst, som jag kan vara medryttare på. Jag har ridit sen jag var 8 år gammal, både privat och på ridskola, har även haft sköthäst när jag var 12. Jag är väldigt flexibel i vad jag vill inom hästar. Så ALLA får skriva och be om min hjälp. Nu väntar jag på att just DU hör av Dig! Vi höres! //Michaela
Här har du en 14-årig tjej som har ridit i 8 år. Jag har de senaste två åren tränat dressyr på ponny. Kommer att fortsätta rida dressyr på lektion även till hösten men då på häst i stället. Jag kan köra, tömköra, markarbete och longera. Jag hoppar också men är mer intresserad av dressyr. Jag kan hjälpa dig med din häst eller ponny 1-3 gånger i veckan. Mamma har lovat hjälpa till med skjutsning om det behövs. Hör gärna av dig om du är intresserad och vill veta mer om mig.
En äldre gentleman söker ryttare några gånger i veckan! Då hans förra medryttare växt ur honom letar vi nu ny. Ponnyn är super snäll i all hantering och ridning. Då han är till åren skall han bara motions ridas. Älskar uteritter och bli körd. Det finns ingen bussförbindelse till stallet. Han står i Södra Sallerup. kostnader pratar vi om när ni ringer. Vid intresse ombedes målsman ta kontakt på telf el mail. mvh jenny