Till salu inom: ”

medaljer säljes

Tidigare annonser till salu

Behöver du ett första pris för att imponera? Nu har du chansen! Knappt använd "buckla", säljes då föreningen har problem med likviditeten. Att driva in medlemsavgifter är svårare än att förhandla med pirater i Somalia! Så detta eller en nakenkalender är enda utvägen, men världen är en vackrare plats om någon kan tänkas köpa bucklan istället för att vi ska göra en nakenkalender. Högstbjudande eller 200:- men kan även tänka mig att ta en fotbollsspelare som inte har syltrygg i utbyte. Har även ett antal medaljer att sälja.
Säljer mitt Gears of War 3 Epic Edition, tyvärr är digital-download koderna använda. Inehåller - Gears of War 3 Spelet till xbox 360 - Staty av Marcus Fenix - "The Art and Design of Gears of War" Bok med konst, samt intervjuer med utvecklare av spelet. - COG Medalj, tilldelad till Adam Fenix - COG Flagga - Adam Fenix testamente, originalritningar til hammer of dawn och andra minnessaker som tillhör familjen Fenix Nypris på detta var 1200kr men jag ber inte om mer än 600, givetvis är spelet original. Hör av dig på telefon eller mail!
Wahlström & Widstrand / Samfundet S:t Erik. 1997. 244 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Mycket gott skick. Rikt illustrerad med fotografier, kartor och tabeller. Stockholm staden på vattnet är Samfundet S:t Eriks årsbok 1997 som i år ges ut i samarbete med Wahlström & Widstrand, föregripande Kulturhuvudstadsåret 1998. Under medverkan av en rad experter behandlar årsboken vattenförsörjning och -miljö, förändringar i vattenytor och stränder, fågelliv och fiske, marinarkeologi, hamnliv, sjöfart och vattensport.Samfundet S:t Erik är Stockholms äldsta kulturhistoriska förening, grundad 1901, och en flitig arrangör av föreläsningar, debatter, utställningar och studiebesök. Varje år får en förtjänt stockholmare samfundets medalj och stipendium.
Säljes för 5000:- Vid leverans eller hämtning nu när de är 12 veckor gammalt so är de veterinär besiktat vaccsinerad, avmaskad och chippad och registrering till Jordbruksverket följer med. Pojken som nu är kvar går på Katt toa för att uträtta sina behov, Pappan fines i Tomelilla och har flera meriter och medaljer, han finns i Kävlinge men jag kan skicka fler bilder vid anmodan över e-mail Ring 0708511248 eller Maila vid intresse. Horst
Till salu igen!!! på grund av oseriös köpare.Mycket levnadsglad arab född 2004 som älskar att galoppera.Är positiv och trevligt i all hantering. Välmusklad och i god kondition Efter Dubbel World Champion Khidar Undan Vackra Cloetta Mormor är Underbara Ciara. UE:Kaiser EE:Medalj Säljes främst som avelsto pga av nackskada,hon har inte ont av detta men skall inte arbetas på volt eller hoppas på.,kommer garanterat att lämna fina avkommor både inom utställnings och prestationsaveln. Priset gäller vid snabb affär,då detta är önskvärt. Bild nr 2 är på hennes far Khidar Ring gärna för mer info 0738-478058 Mvh Anna