Till salu inom: ”

mattor säljes

Matta

Helsingborg
Matta

Sollentuna
Äkta matta

Göteborg
Matta

Göteborg
Matta IKEA

Vasastan

Tidigare annonser till salu

Få minuters promenad från havet och den breda sandstranden, ligger detta fritidshus på en fin, stor klittomt med utsikt över det öppna landskapet. Huset är omgivet av härliga terrasser med fastmonterad grill. Det är ljust och välinrett med lutbehandlade träväggar och trägolv överallt med lösa mattor. Utöver det stora badrummet med golvvärme och en stor 4-pers bubbelpool, finns det ett extra badrum. Huset har ett centralt läge för utflyktsmål såsom Fårup Sommarland, Blokhus och Lökken med trivsam bymiljö och bra affärer.
Nära Lökken centrum och den fina breda sandstranden ligger detta spännande semesterkomplex med en funktionellt inredd lägenhet i 2 plan. På markplan finns ett kombinerat allrum och köksavdelning med klinkergolv, fina möbler och ett härligt ljust och välutrustat kök. Från allrummet finns utgång till en öppen terrass. Det finns dessutom ett ljust sovrum och badrum med bastu. På övre plan finns 3 ljusa sovrum med mattor samt ytterligare ett badrum med bubbelbad. Området bjuder på många aktiviteter bl a bowling, en tur i simhallen och en allmän lekplats.
Trevligt semesterhus beläget på en stor och fin naturtomt alldeles vid vattnet. Från en del av tomten har man panoramautsikt över Tåsinge och Fyn. Huset har trägolv med lösa mattor, många moderna faciliteter samt bubbelbad, bastu och solarium. Dessutom finns det både en öppen och täckt terrass, där man kan ha det skönt. För den fiskeintresserade är det bara 80 m till vattnet och det finns bra möjligheter att frysa fångsten i huset. Semesterhuset ligger i ett väl fungerande semesterhusområde bara 3 km från Lohals med sin trivsamma hamnmiljö.