Till salu inom: ”

marin stil fyr prydnad dekoration 48.5 hög ny säljes

Tidigare annonser till salu

Ett helt set till sovrummet i lantlig/marin stil passande dubbelsäng 180cm. Överkast som är vändbart i marinblått & vitt sytt i lapptäcksteknik på ena sidan och blå & vitrandigt på andra. (se bilder). Två vita quiltade kuddar. Två blåvita vändbara kuddar. (se bilder). Vit sängkappa för 180cm säng. Jag har medvetet valt att "göra" den "skrynklig" då jag tycker att det är snyggt, men för en "prydligare" look kan du stryka den slät. 4st lådor i kartong som passar fint med det blåvita kuddarna. (Nya i förpackning, men likadana som på bild 3). Trasmatta i blåvitt. Mått: Överkast 260*260cm Vita kuddar 65*65cm Blåvita kuddar 50*50cm Sängkappa för 180*200cm-säng Lådor Dj 53cm br33cm höjd 27cm Trasmatta 200*70cm Allt är i fint skick och kommer från djur- och rökfritt hem. Pris: 1200:- för alltihopa
Säljer ett helt set med tallrikar, assietter och skålar i marin stil. Köpt på IKEA för några år sedan men har bara använts i cirka två månaders tid, sedan har de endast legat nedpackade. Mattallrikar x 4: diameter 30,5 cm. Assietter x 6: diameter 21 cm. Skålar x 4: diameter 16 cm. En av assietterna har fått en liten bit avslagen (se bild) annars är allt i mycket fint skick!
Vit sängram sänggavel IKEA 160 cm bredd *********************************** Sängram/gavel i MARIN stil! Mått: 160X200 cm Exakt min stil men pga skilsmässa och flytt till BR blir det nu bäddsoffa. Finns ett par smärre skavanker, men i gott skick. Finns ej i IKEAS sortiment längre, riktigt fin modell om man gillar skärgårdsstilen! Bor i Finnboda Hamn Nacka där den kan hämtas. Tyvärr är bildkvalitet dålig på första bilden, fotade av säljprospekt som vi hade när vi sålde... Pris endast: 700kr
Nu är det dags att sälja av detta fina akvarium då vi har skaffat större. Det som följer med är: Eheim minifilter, en prydnad samt om ni skulle vilja ha grus till så kan det ordnas. 400 kr Säljer också en stor akvarie dekoration, då vi har bytt stil i vårat akvarium, superfint och väldigt bra gömställe för yngel. Den är 40 cm lång och 16 cm djup och 32 cm hög. 150 kr.
Diverse dekorationer till salu. 1) Klocka i gammeldags stil. Fungerar felfritt där kulorna snurrar. Pris: 80kr 2) Elisabeth Dahl Smyckesskåp av glas. Strassdetaljer. Två dörrar av glas som låses igen med hjälp av en metallpinne. Nyskick. Pris: 300kr 3) Elisabeth Dahl smyckesskrin. Ihåligt. Nyskick. Pris: 100kr 4) Elisabeth Dahl tekanna. Silvrigt med en "diamantknopp" på toppen och plasthandtag. Nyskick. Pris: 150kr 5) Ljusfat i nyskick. Perfekt som gåva. Pris: 100kr 6) Ljushållare av spegel och strass. Ljusen är använda och medföljer inte om inte ni absolut vill ha med dem också. (de är använda så som bilden visar. inte mer) Pris: 50kr för båda (70kr inkl. ljus) 7) Taklampa i industriell stil. Nyskick. Ursnygg till ett industriellt hem. Pris: 300kr 8) Kandelaber - SÅLD!!!! 9) Spaljé till antingen skrivbordet eller dina växter. Nyskick. Pris: 90kr Finns att hämta i Mölndal.